Muzeul de Artă Recentă, recent sonorizat de Amro!

Postat de admin 31.10.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Un alt proiect de prestigiu la care au lucrat specialiștii de la Amro  Grup de curând, implică furnizarea unei instalații de sunet pentru Muzeul de Artă Recentă. Pentru acest proiect de sonorizare au fost integrate mai multe echipamente audio profesionale, destinate sonorizărilor de putere, mărcile Proel și Axiom Pro Audio (Italia): boxe active, subwoofer, monitoare de scenă, mixere digitale și microfoane de mână. Gama diversă de echipamente audio a fost necesară deoarece locația este gazda mai multor tipuri de evenimente și spectacole; echipamentele de sonorizare selectate reprezintă un nucleu de bază care va garanta successul oricărui tip de eveniment.

 

Muzeul de Artă Recentă este un  muzeu privat, situat în bulevardul Primăverii, într-un imobil spectaculos; este primul muzeu de artă cu regim privat din țară și deja se bucură de foarte multă apreciere în lumea artistică. Muzeul are cinci etaje, o sală tip auditoriu,  bibliotecă, cafenea, magazin de suveniruri şi o grădină frumoasă care poate fi și ea vizitată. Programul artistic al instituției este bazat pe promovarea artei românești din prezent, dar ocazional, se vor expune și artiști cu renume internațional.

 

 

 

 

 

La inaugurarea de la începutul lunii octombrie au fost peste două mii de vizitatori, curioși să descopere un loc incitant, în care se pot întâlni cu creațiile celor mai valoroși artiști de la noi.

 

De ce problema sonorizării a fost una atât de importantă? Pe lângă expoziţii, muzeul va susține și un program de muzică şi film experimental, care necesită echipamente audio de top, pentru difuzarea clară a sunetului și stabilitate sonoră. Echipamentele audio Proel și Axiom integrate în această instalație au fost selectate tocmai pentru că pot oferi sonorizarea necesară unei astfel de locații.

 

Iată încă un proiect care poate fi așezat la loc de cinste în palmaresul Amro, finalizat cu bine!

Ești în căutarea unui sistem de sonorizare pentru evenimente de înaltă ținută? Noi avem soluțiile și orice provocare este o ocazie să dovedim că ”se poate”! Ne găsești aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...