Noutăți de la Amro! Lumini LED profesionale și accesorii!

Postat de admin 24.11.2017 0 Comentariu Noutăți,

De curând Amro și-a completat gama de echipamente de iluminat cu LED, prin noile apariții de la mărcile italiene Sagitter (Proel) și Music&Lights. Aceste echipamente întregesc ofertele de la Amro pentru profesioniștii din industria divertismentului, dar și pentru specialiștii care se ocupă cu proiectarea sistemelor de iluminat arhitectural și de scenă.

 

Noile echipamentele de lumini LED profesionale sunt ideale pentru profesioninștii care caută lumini inteligente cu opțiuni și funcții avansate, la prețuri accesibile. Iată câteva dintre noile lumini cu LED, acum disponibile la Amro Electronic Grup:

 

Proiectoare pentru scenă:

 

SGCOBEONE face parte din gama de proiectoare Sagitter de la Proel Italia,   care folosesc sursa LED COB, proiectate pentru o varietate mare de aplicații din industria divertismentului și iluminatului profesional pentru spectacole de scenă.

 

SGCOBEAM este o apariție recentă în gama inovatoare de proiectoare numite COBE, care folosesc surse LED COB de puteri diferite, proiectate pentru  nevoile profesioniștilor din industria divertismentului și iluminatului profesional pentru scenă.

 

 

 

 

 

Bară de iluminat

 

SGIPLEDBAR48C este un nou model de proiector, tip bară de iluminat IP65, fabricat de Proel Sagitter, cu sursă LED, destinate tuturor tipurilor de iluminat arhitectural și iluminat live. SGIPLEDBAR48C este o bară de iluminat clasică, cu sursă de lumina inovatoare, compusă din 48x3W LED-uri RGBW CREE.

 

Controlere

 

CYBER 4 este un controller compact pentru  DMX, proiectat special pentru un control independent a maxim 4 lumini LED cu 4ch RGBW sau mod de control RGBA. Opțiunea de palyback include program automat, sincronizarea sunetului sau control manual RGB. CYBER4 include opțiunea de scroll prin întregul spectru cromatic, ușor și rapid. 

 

CYBER 3 este un controller pentru DMX, proiectat special pentru lumini LED cu control pentru 3ch RGB. Funcțiile de playback includ redare auto, sincronizarea sunetului și control RGB manual.

 

Acestea sunt câteva din noile apariți în materie de lumini LED și controlere. Pentru cei caută efectul WOW!, dorind să ofere un plus de farmec oricărei locații ce necesită iluminat profesional, acestea lumini inteligente sunt soluția! Pentru detalii și recomandări de produse, suntem aici!

 

                                                    

                                           Lumini inteligente de la Proel Sagitter - WOW!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...