Patru echipamente audio si iluminat pentru pensiuni

Postat de admin 26.06.2019 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Am făcut o selecție de patru echipamente de sonorizare și iluminat ambiental care pot aduce un plus de farmec și utilitate oricărei pensuni; pe lânga performanță, am urmărit să selectăm echipamentele cu cele mai bune prețuri, care sunt și în topul vânzărilor la Amro Grup:

 

Boxă de tavan fals Proel XE65CT - o boxă audio pentru montaj în tavan, pe două căi, cu  putere 20 W, fabricată din materiale rezistente (ABS), cu decupaj de 204 mm. Difuzorul XE65CT este funcțional în sisteme audio pe linie de 100V, are protecție la praf și este rezistent chiar și la funcționare continuă. Această boxă este excelentă pentru sonorizare ambientală de interior, iar dacă pensiunea nu este prevazută cu tavan fals, putem recomanda o boxa similară, cu montaj pe perete.

 

Coloană de sunet IC Audio TS-C10-300/T EN, de putere10 W, certificat EN54 și British Standard BS 5839- este ideală pentru integrarea în instalații audio ambientale pe linie de 100V. Cu un indice de protecție ridicat, IP66 și rezistență la ploi, coloana sonoră de la IC Audio este alegerea perfectă pentru sonorizarea ambientală din exterior, cum ar fi curtea unei pensiuni sau terasa restaurantului.

 

Amplificatorul de tip combo, cu mp3 player, Proel ATMP160XL,  putere de 160W, 70/100V este prevăzut cu multiple funcții multimedia integrate: tuner FM, MP3 player pe suport SD MCC/USB și conexiune Bluetooth. ATMP160XL oferă funcțiile mai multor echipamente, toate incluse în aceeași carcasă compactă; amplificatorul combo este o achiziție valoroasă, care vă scutește de cheltuieli suplimentare.

 

 

 

Lămpi cu led și senzori de mișcare, pentru iluminat ambiental trepte și holuri

Modelul TANGO LED PIR 120/10 de la Skoff este o lampă led inteligetă, cu senzor de mișcare cu infraroșu pasiv (PIR), disponibilă în multiple finisaje: oțel, aluminiu, alb, negru. Lampa TANGO este prevăzută cu un senzor de mișcare silențios, reglabil și lumină led în diverse nuanțe (alb cald, alb rece și albastru); TANGO LED PIR 120/10 are indice de protecție IP 20, sursă de alimentare 10 VDC și putere de 1 W.  Lămpile TANGO cu led și senzor de mișcare sunt elegante, inteligente, econome și extrem de folositoare – sunt active numai în momentul detectării de mișcări în încăpere, reducând astfel considerabil consumul de energie.

 

Acestea sunt propunerile noastre pentru o pensiune care oferă clienților ce este mai bun în ceea ce privește confortul și utilitatea. Cele care au ales soluțiile noastre, se bucură de mare succes: Casa Humor, Marina Regia Residence, Castel Maria, Pensiunea Nuferilor, Holiday Inn, Poiana Izvoarelor și altele!  

 

Dacă ai alte nevoie pentru pensiunea ta, merită să ne ceri o părere, o proiectare, o cotație de preț – promitem cea mai bună soluție!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...