Patru tipuri de lumini cu LED, ideale pentru sărbători

Postat de admin 03.12.2018 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Deși a început sezonul sărbătorilor de iarnă, suntem la început de decembrie și mai avem suficient timp pentru a ne gândi la decorațiunile festive pentru locația noastră. Fie că vorbim despre o cafenea cochetă, un restaurant cu ambient plăcut, o sală de spectacole sau un magazin în care ne dorim să creăm o atmosferă primitoare și în ton cu sezonul, Amro are soluții de iluminat ambiental și arhitectural, cu led, care vor aduce un plus de farmec și eleganță,  spre încântarea clienților.

 

 

Ca o paranteză, merită precizat faptul că iluminatul cu led este cel mai eficient, econom, performant și plăcut tip de iluminat pe care îl putem găsi pe piață, iar lămpile cu led inteligente au, în plus, o serie de funcții extrem de utile, fiind o investiție excelentă.

 

 

 

 

 

 

Iată propunerile noastre, pentru un ambient elegant, iluminat în mod profesionist și nu în ultimul rând, la prețuri foarte atrăgătoare:

 

Proiectoare cu led pentru iluminatul arhitectural

Acestea sunt excelente în special pentru iluminatul de exterior, sunt rezistente la condițiile de mediu dificile, au opțiunea de iluminat color și pot fi controlate ușor, prin DMX, de la distanță.  

 

Lămpi cu led și funcții inteligente pentru iluminat ambiental decorativ

Aceste lămpi, fabricate în Polonia de Skoff și Ledix, reprezintă vârful tehnologiei de iluminat decorativ, sunt mici și elegante și sunt prevăzute cu funcții inteligente, pentru maximum de efect: senzor crepuscular, senzor de mișcare, receiver radio, cu montaj îngropat sau adeziv, finisaje multiple și lumină albă sau color.

 

Lasere cu led

Proiectoarele de tip laser cu led, fabricate de Music & Lights (Italia) sunt concepute pentru a oferi un spectacol de lumini exploziv la petrecerile din cluburi, săli de spectacole și concerte. Pe lângă iluminatul color cu programe de jocuri de lumini, laserele led au și posibilitatea de afișaj text sau imagini și animații, pentru un efect WOW!

 

Color changere

Proiectoarele de tip color changer sunt excelente pentru jocuri de lumini în club, iluminatul de scenă și în săli de spectacole. Proiectoarele color changer sunt fabricate în Italia de Music & Lights, special pentru  evenimente DJ și cluburi.

 

Dacă ai un restaurant sau o sală de spectacole, un club sau o locație cool pentru party-ul de Anul Nou și cauți un iluminat mai altfel, mai de impact, contactează-ne pentru o proiectare, suntem plini de idei și soluții! Ne recomandă clienți cu renume din industria divertismentului, precum Le Chateau, Carol Parc Hotel, Imperial Ballroom, Magic Place Events, Ramada Majestic, Centrul cultural Vălenii de Munte și multe altele.

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...