Proiectoarele Prolights luminează Festa Azzurra 2017

Postat de admin 01.09.2017 0 Comentariu Noutăți,

 

Festa Azzurra este un festival de patru zile, care se desfășoară la mijlocul lunii august, în orășelul italian Fondi, situat în sudul Romei; scopul acestui festival a fost acela de a îmbogăți programul evenimentelor de vară, în preajma sărbătorilor naționale (sărbătoarea catolică Ferragosto din 15 august).

 

Show-ul se evidențiază prin spectacolul de lumini, fântâni artificiale, video mapping și artificii, folosind peste 40 de moving head-uri Razor 440, montate pe acoperișul palatului din centrul orașului; echipamentele au creat efecte de lumini impresionante, cu un puternic impact emoțional pentru privitori.

 

Sonorizarea festivalului a fost asigurată de sistemele DAD Touring, alcătuite din subwoofer-ele TOURING218H și difuzoarele TOURING112H, completate de trei amplificatoare model FZ10004 și un processor digital DPX2060.

 

Prolights este o linie de proiectoare de scenă care aparține producătorului italian de echipamente de sonorizare și lumini profesionale, Music & Lights. Pentru cunoscători, nu este o surpriză prezența constantă a echipamenteleor Music & Lights la concerte, spectacole și festivaluri importante din Italia.

 

Amro Electronic Grup asigură prezența produselor Music & Lights în România prin import și distribuție. La fel ca și producătorul italian, Amro Grup a echipat numeroase scene din România cu sisteme de sonorizare și iluminat profesional, cu ocazia multor concerte și spectacole de diferite genuri.

 

Pentru mai multe informații despre sisteme de sonorizare și lumini profesionale pentru scenă, Amro Electronic Grup va pune la dispoziție magazinul online!

 

 

      Video - Prolights la Festa Azzurra 2017!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...