Promotii la Amro – află care sunt echipamentele la reducere!

Postat de admin 05.11.2018 0 Comentariu Noutăți,

Vremea promoțiilor a sosit! Dacă ești în căutarea unor echipamente audio profesionale sau de iluminat pentru un spectacol, concert sau o sală de evenimente, acum e momentul să îți echipezi locația cu echipamente marca Proel, Axiom Pro Audio, Topp Pro, Ic Audio sau Music&Lights.

 

 

 

Ofertele speciale includ  o mulțime de echipamente audio profesionale și de iluminat cu LED și accesorii, pentru orice tip de locație sau eveniment:

  1. echipamente audio public adress (proiectoare de sunet, boxe de tavan, amplificatoare, coloane de sunet)
  2. echipamente audio sonorizare ambientala (boxe wireless, mixere, amplificatoare, sisteme audio portabile, microfoane)
  3. echipamente audio sonorizare de putere (unitati de putere, mixere digitale, sisteme line array portabile, monitoare de scena)
  4. echipamente de iluminat erhitectural cu led (proiectoare, bara de iluminat)
  5. echipamente de iluminat profesional pentru spectacol (proiectoare par led, moving head-uri, masina fum tip hazer, reflectoare, lasere led)
  6. echipamente studio/DJ: casti, amplificator casti, mixere digitale, microfoane studio
  7. accesorii: emitator/receptor semnal audio, interfata audio USB, controllere DMX, distribuitor semnal DMX etc.

 

Intra pe echipamente-audio-profesionale.ro, pentru a vedea toate ofertele! Pentru informații, suntem aici!

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...