Restaurantul Miorița din București – ani de succes cu instalație de sonorizare de la Amro Electronic Grup!

24.08.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

Restaurantul Miorița, situat la mică distanță de București vă aștepată cu preparate tradiționale românești, o terasă cu fântână arteziană și multă voie bună. Acum ceva vreme, echipa Complexului Turistic Miorița a apelat la Amro Electronic Grup pentru instalația de sonorizare a restaurantului și terasei, dorind să ofere clienților un ambient plăcut, în cele mai bune condiții.

 

 

 

 

Restaurantele care au succesul cel mai mare sunt în general cele care în permanență urmăresc îmbunătățirea serviciilor oferite. De aceea investiția într-un sistem de sonorizare profesional este una necesară, având în vedere recompensa - plăcerea cu care clienții vor călca în mod repetat pragul restaurantului.

 

Sistemele de sonorizare ambientală sunt de obicei alcătuite din mai multe echipamente audio, necesare unei sonorizări ambientale adecvate. Iată un exemplu de sistem de sonorizare ambientală, compus din mai multe echipamente, disponibil la Amro Electronic Grup:

 

Proel ACDT180 - Este un  amplificator combo de 180 W care are integrate un mixer audio,  o sursă de muzică profesională CD player, mp3 player și radio AM/FM. Compact și multifuncțional, este extrem de util în orice instalație de sonorizare ambientală ori adresare publică, ce presupun difuzarea continuă de muzică și anunțuri.

 

Proel XE 65CT - Este o boxă de tavan fals, pe 2 cai, de 20 W / 100 V, cu transformator care se integrează perfect în instalații de sunet PA: difuzare de muzică ambientală în restaurante, cafenele etc.

 

IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 - Este o coloană de sunet de culoare gri, putere10 W, pentru integrarea în instalații audio ambientale pe linie de 100V; difuzorul este rezistent la apă, are un indice de protecție ridicat (IP66) și poate fi utilizat cu succes în sistemele de sonorizare exterioare și cele de sonorizare ambientală pentru terase.

 

Proel TRV 60B - Este un controller de volum audio, cu 5 poziții de atenuare, montaj îngropat, dedicat  sistemelor de sunet pe linie de 100V.

 

Proel TRV 120B - Este un atenuator de volum 120W /100V, prevăzut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj îngropat. 

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii!

 

 

                      Complexul Turistic Miorița

 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...