Sisteme de sonorizare si iluminat performante, pentru salonul de evenimente de la Maggy’s Ranch, Rasnov

Postat de admin 26.01.2021 0 Comentariu Proiecte finalizate,
Maggy’s Ranch, celebra pensiune cu specific american, din Rasnov, deschide pentru oaspeti un salon de evenimente elegant si spectaculos. Pentru a pune la punct atmosfera, au ales Amro Grup sa proiecteze si sa instaleze solutii performante audio-vizuale. Mai exact, un sistem de sonorizare ambientala pentru sala de evenimente. Un sistem de amplificare pentru sala de conferinte. Si iluminat ambiental pentru interior.
 

NEVOILE CLIENTULUI

 

1. Sistem de sonorizare ambientala pentru salonul de evenimente 

 

 
Sonorizare ambientala ofera beneficiul de a intretine ambianta atunci cand sistemul de sunet de putere mare este oprit.  
Provocarea a constat in mascarea echipamentelor, in estetica salii.  Scopul e sa le ascundem practic, in asa fel incat ele sa amplifice subtil starea de bine. 
 
SOLUTIA PENTRU  SONORIZARE SALA EVENIMENTE
 
Sunetul l-am proiectat sa invaluie spatiul intr-un mod incredibil de placut si uniform. Pentru asta, am integrat modele de incinte audio discrete. Le-am pozitionat eficient astfel incat sa creeze o presiune acustica uniforma pe intreaga suprafata a salii. Am selectat din gama premium acele difuzoare de sunet cu performante Hi-FI pentru un sunet mai bogat. Am folosit echipamente profesionale, fabricate de Proel, Italia.
Pentru utilizatori, am simplificat instalatia integrand un amplificator cu player integrat. Aceasta ofera posibilitati multiple cand vine vorba de selectarea semnalului muzical. Poti difuza semnal de la radio AM/FM, de la un PC (amplificatorul are intrare USB) cititor SD Card sau de pe telefon, avand interfata Bluetooth. 

 

2. Iluminat ambiental uimitor cu proiectoare Sagitter 

 

 

SOLUTIA PENTRU ILUMINAT SALON EVENIMENTE

Pentru o schimbare radicala a tonului si a starii de spirit a evenimentului am integrat un sistem de iluminat full-color. Compus din bare LED de mare putere, pozitionate pe tot perimetrul salii si  controlate eficient cu un controller DMX  wireless, conceput special pentru saloane de evenimente. 
Un beneficiu imediat este posibilitatea de a personaliza ambianta,  in functie de eveniment.  Sistemul face echipa cu creativitatea si ofera un numar infinit de culori, are programe de schimbare automata a culorilor, a timpilor si functie prin care sincronizeaza lumina cu muzica. 
Descopera aici bare led pentru iluminat arhitectural

3. Sala de conferinte cu dotari moderne pentru intalniri de afaceri

 

 
SOLUTIA PENTRU SALA DE EVENIMENTE
 
Am instalat un sistem de amplificare cu difuzoare pe doua cai, pentru ca reproduc un sunet plin si clar. Pentru vorbitorii care se misca prin sala, am inclus radiomicrofoane. Iar pentru prezidiu, sunt configurate baza microfonice de masa.   
Ca sa simplificam extraordinar nevoile multimedia, am integrat un super produs: un amplificator cu mixer audio, cu player multimedia (tuner, usb, sd card si bluetooth ) si intrari auxiliare pentru canalul audio de la videoproiector.
 

Despre Maggie's Ranch se spune ca este destinația de week-end sau de vacanță ideală pentru adulți și copii. Indiferent de anotimp, distracția și relaxarea sunt garantate! Poti alege lecții de echitație, plimbări în natură cu trăsura sau sania trasă de cai, plimbari cu bicicleta, drumeții, piscina, jacuzzi, sauna. Iar petreceri BBQ fac deliciul oaspeților.

Pentru companii organizeaza programe personalizate pentru teambuilding-uri. Seminarele sau alte evenimente corporatiste beneficiază de soluții complete care includ sală de conferințe dotată cu toate facilitățile necesare și serviciile aferente. 

Maggie's Ranch e amplasata in Râşnov, are o grădină, o terasă si salon de evenimente. Pensiunea situata la mai putin de 8 km de Dino Parc şi la 7 km de Cetatea Râşnov.

 
Descopera si alte saloane de evenimente echipate cu sisteme de iluminat si sonorizare
 

✅ Le Chateau - Bucuresti; ✅ Ramada Majestic ✅ Magic Place Events

✅ Imperial Ballroom ✅ City Events and Balloons ✅ Club Diplomatic ✅Royal President Ballrooms

 
 

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...