Sonorizare si Public Address la Rompetrol

Postat de admin 11.10.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Sistemele de sonorizare și public address reprezintă o modalitate foarte ușoară, practică și deloc costisitoare, pentru eficientizarea comunicării în spații medii și mici precum benzinării, service auto, magazine cu parcări etc.

 

Există de asemenea soluții performante și pentru sonorizarea ambientală a spațiilor mici, care necesită o comunicare repartizată pe mai multe zone: zona ambientală cu clienți, zona de administratie și zona exterioară din parcare. Tehnic vorbind, tehnologia public address facilitează enorm comunicarea și simplifică acest proces, prin compactare și montare ușoară.

 

 

Pe lângă muzica ambientală, pentru difuzarea de mesaje și anunțuri  se integrează  sistemului o bază microfonică, prevăzută cu buton de apel. Când vine vorba de montajul difuzoarelor, lucrurile trebuie să  foarte simple, pentru a obține un sunet stabil și clar: boxe de putere mică, legate în serie, cum ar fi spre exemplu incinte audio pentru tavan fals de 6W, pe linie de 100V.  

 

Ca sistemul de sonorizare ambientală și PA să fie complet, e nevoie de un amplificator de putere pe linie de 100V, cu sursă de muzică inclusă, pentru a cuprinde într-o singură carcasă toată tehnologia de bază, necesară funcționării sistemului la parametrii optimi.

 

Pentru ajustarea separată a volumului fiecărui spațiu, se poate adăuga sistemului un atenuator local de volum, prin care se controlează foarte ușor nivelul sunetului în fiecare sector.

 

Dacă este nevoie doar de o sursă profesională de muzică, pentru instalația de sonorizare deja existentă, SOURCE este probabil cel mai bun produs de pe piață, având un raport calitate-preț excelent.

 

Unul din exemplele de utilitate și funcționare eficientă a unui astfel de sistem de sonorizare ambientală și public address sunt stațiile Rompetrol din țară. Amro Electronic Grup, în parteneriat cu Global Security System, echipează 60 de stații Rompetrol din România, cu instalații de sonorizare și public adddress, formate din echipamente audio profesionale marca Proel Italia.

 

Proiectul este unul foarte important, deoarece este vorba de un client care funcționează la standarde înalte de profesionalism. Când cei exigenți ne aleg echipamentele, putem dovedi că suntem într-adevăr soluția cea mai bună.

 

Pentru informații tehnice, sau legate de prețuri, suntem aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...