Sonorizarea Centrului Cultural Vălenii de Munte – Interviu

Postat de admin 08.11.2017 0 Comentariu Proiecte finalizate,

 

De curând specialiștii de la Amro Electronic Grup au fost solicitați pentru instalarea unui sistem de sonorizare complex, în Sala de Festivități a Centrului Cultural Vălenii de Munte.

 

 

Centrul Cultural din Vălenii de Munte este, prin activitățile sale multiple, foarte activ implicat în dezvoltarea comunității din acest frumos oraș montan. Aici se organizează cursuri de formare profesională, cursuri gratuite pentru dezvoltarea aptitudinilor copiilor și tinerilor, există un loc de întâlnire pentru pensionari, sub denumirea Clubul Pensionarilor, precum și o bibliotecă orășenească. 

 

 

 

 

 

 

Pentru ilustrarea acestui proiect vom parcurge etapele lui printr-un mic interviu cu domnul Dorian Grigore, reprezentant vânzări la Amro Electronic Grup.

 

 

 

Centrul Cultural Vălenii de Munte are o acustică bună?

Putem spune că Centrul Cultural din Văleni are o acustică de tip mediu, cu mult potențial de a avea o sonorizare grozavă. Cu instalația pe care am gândit-o noi pentru acest spațiu, centrul cultural beneficiază acum de o sonorizare profesională.

 

 

 

Care sunt cele mai potrivite echipamente pentru genul acesta de proiect?

Echipamentele care se folosesc de obicei în sălile mari pentru festivități sunt cele profesionale pentru scenă, cum ar fi incintele acustice pentru sonorizări live, mixere și amplificatoare de putere, monitoare de scenă și subwoofere audio. Noi folosim în general, echipamente de calitate superioară, marca Proel (Italia) și IC Audio (Germania).

 

 

 

Pentru ce tip de festivități ati gândit proiectarea instalației de sunet?

Instalația de sonorizare de la Centrul Cultural Vălenii de Munte este una versatilă, potrivită mai multor tipuri de evenimente, precum conferințe, spectacole live, muzică sau teatru, festivități de toate genurile. Echipamentele audio folosite sunt ușor adaptabile oricărui tip de eveniment live.

 

 

 

Care a fost cea mai mare provocare (Acustica? Aranjarea mobilierului? Altceva?) Cum ați reușit să o eliminați?

Nu au fost provocări, echipamentele audio profesionale pe care le-am folosit în instalația de sonorizare au compensat pentru eventualele neajunsuri în ceea ce privește acustica spațiului. Cu o experiență de peste 16 ani în sonorizarea numeroaselor tipuri de locații, devine tot mai dificil să găsim provocări sau probleme în proeictarea instalațiilor de sonorizare. Avem experiență cu orice tip de spațiu și ne place să găsim soluții pentru toate situațiile speciale pe care le întâlnim în munca noastră.

 

 

 

Aveți proiecte similare?

Da, avem la activ numeroase proiecte similare, printre care putem aminti: Institutul Cultural Român, Teatrul Mic din București, Teatrul German de Stat din Timișoara, Centru Cultural "Nicolae Manolescu" din  Breaza, jud. Prahova și multe altele.

 

 

 

Iată, pe scurt, ce inseamnă sonorizarea unei săli de spectacole. Mulțumim specialiștilor de la Amro Electronic Grup pentru explicațiile oferite.

 

Cu o listă de referințe interminabilă, în ceea ce privește sonorizarea ambientală și de urgență, Amro Electronic Grup oferă clienților săi soluțiile cele mai bune, atât prin calitatea echipamentelor audio, cât și prin accesibilitatea costurilor. Cereți o părere, o proiectare, o estimare, aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...