Turul orașului cu Happy Guide

01.08.2017 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],

       În timpul verii fluxul de turiști crește considerabil și orașele sunt inundate de vizitatori din alte colțuri ale lumii. Cu toții sunt nerăbdători să descopere toate locurile de interes și să afle cât mai multe informații despre orașul vizitat. Cei care organizează astfel de vizite, de obicei pun la dispoziția grupurilor și ghizi, care pot face experiența și mai interesantă prin informația oferită. Ce se întâmplă în cazul în care nu sunt destui ghizi, sau aceștia nu vorbesc limba turiștilor?

 

Amro Grup a echipat RATB cu aparate audioghid

Din fericire, există Happy Guide, soluția pentru înlocuirea ghidului uman. Happy Guide este un sistem de tip audioghid, care stochează informații audio în format MP3, în mai multe limbi străine. Aparatul de ghidare este destinat utilizării în cadrul vizitelor turistice în orașe, la monumente istorice, în muzee și galerii; acesta funcționează ca un ghid uman, acoperind toate nevoile oricărui tip de grup.

 

Audioghidul înregistrează informația, care ai apoi se accesează cu tasta corespunzătoare, iar vizitatorii pot alege limba dorită, în care să fie livrat ghidajul. De asemenea, ca orice înregistrare, conținutul audio se poate derula înainte sau înapoi, se poate opri și continua în orice moment. Aparatul este însoțit de un set de căști, pentru ca vizitatorul să asculte prezentarea fără a deranja pe ceilalți turiști din sală.

Pentru stocarea prezentărilor audio, se poate folosi orice tip de card SD, în funcție de volumul de informații înregistrate. Audioghidul Happy Guide garantează 16 ore de redare continuă, după care necesită 6 ore de încărcare pentru noua utilizare. Încărcătorul poate fi ori multi-modul, extensibil, de la 1 la 5 sertare, ori cu un singur sertar; fiecare sertar încarcă 10 aparate, în cca. 7-8 ore, însă numai în momentul când bateria este complet descărcată.

 

Amro Electronic Grup a echipat foarte multe instituții de referință pentru turismul românesc, cu acest tip de audioghid; este un produs foarte solicitat deoarece este ușor de folosit, are un preț accesibil și aduce un aport imens instituțiilor care îl folosesc. Pe lângă exponate, vă veți întâlni și cu Happy Guide la  Muzeul de Mineralogie din Baia Mare,

Muzeul Literaturii Române din București, sau Muzeul de Carte Veche din Târgu Mureș, printre multe altele. Este foarte ușor să întâmpini un număr foarte mare de vizitatori când ești echipat și pregătit pentru ei.

 

 Urmăriți video de prezentare 

 

 

Deci, la cât mai mulți turiști!

Lasa comentariu

Ce spun clientii
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Memebru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfă bună, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Personal achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei, despre care putem spune ca stiu ce vand.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...