Ce echipamente alegem pentru conferinta?

Postat de admin 27.02.2020 0 Comentariu AMRO recomanda!,

Amro Grup ofera solutii profesionale pentru conferinte in furnctie de nevoile clientului si de buget. Echipamentele pentru conferinta importate de Amro Grup sunt impartite in doua categorii: cu fir si fara wir (wireless). De la microfoane pentru delegati si presedinte, la centrale de gestiune a sistemelor de conferinta, echipamentele noastre sunt ideale pentru conferinte, sedinte de lucru si dezbateri.

 

Recomandari pentru conferinta wireless:

Proel DWSKIT este un sistem de discutii libere, fara functie de prioritate, care functioneaza wireless. Unic pe piata, sistemul este ideal pentru in sali de conferinta, sali de consiliu, centre de business in care nu se vrea montarea de cabluri. Kit-ul include 4 microfoane radio si o centrala de gestiune cu 4 canale radio in banda UHF. Sistemul este este prevazut cu functie Tone Lock care elimina interferentele.

 

Sistem complet 4 microfoane conferinta wireless, DWSKIT 919€

 

Music & Lights WCS1000D este o baza microfonica pentru delegat, parte a sistemului de conferinte wireless WCS1000. Baza microfonica acopera eficient o raza de 60m, cu transmisie in banda UHF.

 

Recomandari pentru conferinta cu fir:

Proel CONFD este o centrala digitala cu fir care poate gestiona pana la 64 de microfoane pentru conferinta. Prevazuta cu iesire Tape  permite inregistrarea conferintei audio si poate fi conectata la instalatia de sunet PA. CONFD este recomandata pentru audioconferinta/ sisteme discutii de dimensiuni mici si medii din sali de consiliu, primarii, hoteluri. Modelul CONFD este conform cu standardele internationale in vigoare (IEC914, ISO).

Proel BMCD este o baza microfonica cu fir, cu buton de prioritate, difuzor, cu brat flexibil pentru manevrare usoara, special conceputa pentru integrarea in sisteme audioconferinta cu fir. Ofera posibilitatea de ajustarea a nivelului, intrare jack pentru casti si cablu de conectare 2 m lungime, inlcus in pret.

Microfon presedinte pentru audioconferinta cu fir, BMCD  192

 

Toate aceste echipamente sunt destinate comunicarii in salile conferinta,  consiliu,  primarii, ambasade, sali de sedinta din hoteluri si altele de acest gen.

Cautati un sistem pentru conferinte care sa contribuie la buna desfasurare a sedintelor de lucru? Contactati-ne pentru un sistem personalizat si o estimare de pret, suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...