Comuna Soldanu, episodul 2 - alarmare civila!

Postat de admin 20.01.2020 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Anul trecut, tehnicienii de la Amro Grup au facut un drum pana la Primaria comunei Soldanu pentru a instala un sistem profesional de sonorizare si iluminat in caminul cultural, unde se organizeaza spectacole si festivitati.

 

Dupa cateva luni de la finalizarea acestui proiect, primaria comunei Soldanu ne-a contactat din nou. De data aceasta, pentru furnizarea unei instalatii de alarmare civila, pentru protectia populatiei in caz de urgente, potrivit normelor IGSU.

 

In comuna Soldanu alarmarea civila a fost realizata prin montarea uneia din cele trei variante de sisteme de protectie civila, oferite de Amro Grup. Un astfel de sistem de protectie civila este compus din mai multe difuzoare de tip horn, cu protectie la intemperii, o unitate de putere mare, un panou de comanda cu cele 4 tonalitati de avertizare si instiintare, conform specificatiilor si cerintelor IGSU.

 

 

Aceste sisteme de alarmare oferite de Amro Grup se diferentiaza de sirenele de alarmare civila prin faptul ca dispun si de un microfon de anunturi, sau baza microfonica. Acest microfon este foarte important deoarece creeaza o functie in plus pentru sistemul de alarmare: aceea de interventie cu mesaje live, cu indicatii sau informatii folositoare pentru avertizarea si indrumarea populatiei in caz de pericol; mesaje difuzate eficient prin baza microfonica marca Proel.

 

Sistem complet alarmare Civila 60dB la 500m

 

Cele 3 instalatii de alarmare civila cu actionare locala, cu acoperire de 500m,1 km si 2 km de la Amro Grup sunt funrizate in mod constant primariilor din aproape toate judetele tarii. Utilitatea, raportul calitate-pret si conformitatea cu standardele impuse de legislatia actuala le recomanda ca find solutii ideale pentru protectie civila.

 

Usor de montat si insotite de instructiunile tehnicienilor nostri (care ofera si consutanta tehnica la cere), sistemele garanteaza functionarea indelungata fara probleme.  

Aveti nevoie de alarmare civila? Contactati-ne pentru o estimare de pret si detalii tehnice, suntem aici!

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?
---------------------------------------------------------
Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...