Noul sistem audio de la caminul cultural din Reviga

Postat de admin 18.12.2019 0 Comentariu Proiecte finalizate,

La caminul cultural din Reviga se pregatesc festivitatile anuale de sarbatori, insa anul acesta muzica se va auzi prin boxele de la Amro Grup. In comuna Reviga s-au facut treptat investitii pentru dezvoltarea institutiilor care functioneaza in slujba comunitatii: scoala, biblioteca comunala, sala de sport, caminul cultural.

 

Caminul cultural din Reviga este locul in care se desfasoara festivitati, sarbatori si spectacole de-a lungul anului si de aceea a fost nevoie de o actualizare a instalatiei de sonorizare. Primaria comunei Reviga a ales un sistem de sonorizare de la Amro Grup, compus din boxe active, subwoofere, microfoane cu fir si wireless, un mixer cu 8 canale si procesor de efecte. Pe langa echipamente, Amro Grup a furnizat si setul de cabluri, conectica si suporti pentru boxe, subwoofere si microfoane.

 

Avand in vedere necesitatea schimbarii vechiului sistem de sonorizare si procurarea unuia nou, in pas cu cerintele actuale, Primaria din Reviga a ales sistemul ofertat de Amro Grup si pentru ca cuprinde echipamente perfomante la preturi rezonabile.

 

Produse similare: subwoofer Proel SW115AV2 350W  + Proel LT8A incinta audio activa  200W

 

In majoritatea cazurilor, la centrele culturale sonorizate de Amro Grup au fost instalate echipamente audio profesionale marca Proel Italia, care ofera calitate la pret foarte bun, excelente pentru situatiile in care se lucreaza cu bugete stricte. Sistemul propus de Amro Grup este unui versatil, usor de adaptat mai multor tipuri de evenimente: sedinte sau discutii administrative, serbari scolare, decernari de premii, recitaluri de muzica si versuri live, spectacole cu ansambluri folclorice etc.

 

Ce ofera sistemul audio?

 

Subwooferele combinate cu boxele active livreaza o sonorizare de putere atunci cand este nevoie; calitatea sunetului poate fi controlata foarte usor prin mixer, care poate adauga efecte speciale unde este cazul. Microfoanele sunt si fixe, cu fir si stativ pentru situatiile care nu implica multa miscare; iar pentru activitatile care cer deplasarea pe scena sau prin sala se va folosi setul de microfoane wireless, care functioneaza in banda UHF. Acestea pot de asemenea fi controlate prin mixer, in ceea ce priveste efectul vocal dorit intr-o situatie anume si calitatea vocii.

 

Produs similar: Proel MQ10FX mixer 10 intrari + procesor efecte

 

Cu foarte mici diferente, instalatia de sonorizare de la Reviga este similara cu altele pe care le-am integrat in diverse camine culturale de-a lungul anilor: Centrul Cultural Valenii de Munte, Caminul Cultural Soldanu, Caminul Cultural Fieni, Centru Cultural Nicolae Manolescu Breaza si altele.

 

Ce presupune si cat poate costa sonorizarea intr-un camin cultural? Vezi si articolul Echiparea unui camin cultural cu instalatie de sonorizare standard !

 

SAU, cere-ne oferta personalizata, croita special pentru nevoile tale! Suntem aici!

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...