Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Sonorizarea stadionului Arcul de Triumf din Bucuresti

Postat de admin 29.07.2020 0 Comentariu Proiecte finalizate,Noutăți,

 

Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti este in proces de renovare si amenajare pentru a putea gazdui meciurile Federatiei Romane de Rugby si antrenamentele echipelor venite la Bucuresti cu ocazia Campionatului European de Fotbal 2021. In acest proces, Amro Electronic Grup se ocupa de instalatia de sonorizare, public address si EVAC a stadionului, unde integreaza echipamente audio profesionale Proel si Axiom Pro Audio. Instalatia de sunet complexa, proiectata pentru stadion, este impartita pe trei categorii:

 

1. Sistem audio de putere pentru stadion, de 25000 W

 

Pentru sonorizarea de putere, specialistii de la Amro Grup au ales 42 boxe pasive ED12PI din gama Axiom Pro Audio de la Proel; boxa pasiva ED12PI este alba, are putere de  600 W rms si este custom made pentru aceste tipuri de spatii exterioare.

      Boxa pasiva ED12PI

 

Sistemului de boxe pasive i s-au adaugat 11 unitati de putere clasa D, de 2000 W, model QC2.4. Amplificatoarele de putere din gama Axiom Pro Audio, QC2.4, sunt controlate digital si prevazute cu network PRONET si CORE DSP. Calitatea sonora este influentata si de tipul de mixer introdus in sistem; noi am ales de la Proel modelul de mixer profesional MQ16USB, cu 16 canale si procesor de efecte.

Mixer audio cu 16 canale si procesor efecte 24 bits USB Proel MQ16USB

 

Deoarece apare si nevoia de interventii vocale live, s-a  adaugat si o baza microfonica pentru difuzarea eficienta a anunturilor, BMG2

 

Si pentru discutii clare si inteligibile la distanta, s-a optat pentru un sistem profesional de microfoane wireless, BE5035H si BE5035T, cu amplificare/ splitter pentru semnal radio si antene exterioare.

                      

2.Sistem sonorizare ambientala si evacuare vocala (EVAC) conform EN54 si UEFA

 

Partea de sonorizare, adresare publica si evacuare vocala in caz de urgente este o componenta centrala a intregului sistem audio al stadionului Arcul de Triumf. Sonorizarea ambientala trebuie sa fie disponibila ca si optiune, pentru difuzarea muzicii de fundal, anunturi sau reclame. Adresarea publica, de asemenea, este necesara ca solutie profesionala de transmitere de mesaje si anunturi live si comunicare eficienta cu publicul general.

 

Componenta EVAC a acestui sistem este cea mai importanta, fiind responsabila cu evacuarea controlata si ordonata, fara incidente, a persoanelor prezente pe stadion, in caz incendiu sau alte pericole.

 

Sistemul de sonorizare, PA si EVAC este modular, are 6 zone de apel si interfata cu centrala antiincendiu cu mesaje vocale preinregistrate, pentru gestionarea eficienta a evacuarii in caz de urgenta. Sistemul modular de avertizare vocala este prevazut cu sursa alternativa de alimentare, controlul liniilor de difuzoare si controlul functionarii amplificatoarelor, cu trecere automata pe amplificator de rezerva in caz de defectiune. Boxele pentru sonorizare, adresare publica si EVAC alese pentru acest segment sunt toate certificate EN 54-24.

 

Instalatia PA si EVAC este conectata si la sistemul de sonorizare de putere al stadionului, pentru difuzarea mesajelor de avertizare vocala si pe arena si in tribune.

 

  

Sistem preconfigurat pentru evacuare vocala si adresare publica 1 zona, Proel AE300

 

3. Sala de conferinta dotata cu traducere simultana in 5 limbi, si  tehnologie de ultima generatie

 

Pentru conferinte si intalnirile cu presa, am echipat sala cu un sistem de sonorizare local. Am integrat microfoane de pupitru, pentru sfaff-ul stadionului si radiomicrofoane, pentru presa din audienta. Pentru participantii de alte nationalitati, am integrat un sistem performant de traducere simultana, de pana la 5 limbi diferite. Acesta foloseste tehnologia radio cu canale multiple, pentru o comunicare clara si fara interferente.

Traducatorii folosesc emitatoare fixe pentru a se conecta cu usurinta la audienta.  Participantii au receptoare mobile elegante, cu casti igienice si o autonomie de pana la 17 ore de ascultare continua.  Raza de actiune e amplificata si de o antena si un booster care duc semnalul pana la o distanta arhisuficenta de 400 de metri. 
Prin comparatie, un sistem de traducere simultana prin infrarosu (IR) nu garanteaza stabilitatea semnalului. Insa traducerea simultana digitala, prin radio, se dovesdeste mult mai stabila pentru comunicarea pe distante mari. 

Despre Stadion

Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, situat chiar in vecinatatea Arcului de Triumf, a fost deschis in anul 1914 pentru meciuri de tenis si rugby, iar azi este pe punctul de a deveni unul dintre cele mai moderne stadioane sportive din Romania. Instalatia de sonorizare proiectata de Amro Grup pentru stadion este mai mult decat capabila de a sustine orice tip de eveniment.

 

Urmareste imagini direct  de pe noul stadion

 

Pentru informatii despre echipamentele audio profesionale integrate in sistemul de sonorizare al Stadionului National Arcul de Triumf, ne gasesti aici!

 

 

Sursa:Wikipedia

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...