Trei boxe EN54 de care ai nevoie in instalatiile EVAC si PA!

Postat de admin 05.02.2020 0 Comentariu Echipamente si Sisteme [Descrieri],AMRO recomanda!,

Amro Electronic aduce pe piata din Romania echipamente si sisteme de evacuare vocala certificate EN54 de la doi producatori renumiti pentru calitatea gamei de produse EVAC: IC Audio din Germania si Proel Italia. Am ales trei difuzoare EN54 pe criterii de destinatie, performanta, pret foarte bun si design atragator, adica pentru cerinte cat mai exigente.

 

Iata, deci, 3 boxe cu certificat EN54, care trebuie sa existe in orice aplicatie de evacuare vocala sau public address din centre comerciale, clinici medicale, stadioane, scoli sau orice alt tip de loc aglomerat, cu tranzit zilnic:
 

DK10T EN54, IC Audio, pentru exterior (curtea scolii, stadioane si parcari)

 

IC Audio DK10T este difuzor de tip horn, putere 10W, prevazut cu transformator intern pentru linii de 100V. Goarna este certificata EN54, are un indice de protectie ridicat (IP66), ce permite instalarea in medii umede, poluate, cu praf, ca de exemplu: sonorizari publice in parcari, instalatii audio de difuzare a anunturilor in situatii de urgenta in gari ori pe stadioane. 

DK10T EN54  49

 

MO30BEN EN54-24, Proel, excelent pentru centre comerciale de tip mall, scoli, cladiri de birouri

Proel MO30BEN este un difuzor EN54-24 economic, de 6w, conceput pentru integrarea in instalatii de adresare publica si evacuare vocala. Carcasa din ABS este conform standardului UL 94V0 si poate fi adaptata oricarui tip de decor, fiind disponibila atat pe alb (MO30 WEN), cat si pe negru (MO30 BEN).

MO30BEN 119

 

DL-E06-165/T EN 54, IC Audio, pentru spatiile prevazute cu tavan fals, unde aspectul si economia spatiului sunt foarte importante

DL-E 06-165/T-EN54 este un difuzor de tavan fals de 6w, diametru 165 mm cu transformator de 100 V. Carcasa este din metal turnat sub presiune (RAL 9016), garanteaza durabilitate si stabilitate pe termen lung. Pentru un plus de rezistenta si siguranta, difuzorul de tavan DL-E 06-165/T-EN54 este prevazut si cu rezistenta la umezeala si un indice de protectie IP21C.

DL-E06-165/T EN54  27

 

Pentru revanzatorii si integratorii cu care lucram, difuzoarele EN54 importate de Amro Grup s-au dovedit a fi extrem de valoroase si utile in numeroase priecte in care au fost instalate: Stadionul Clinceni, Stadionul Targu Jiu, Patinoarul Olimpic din Brasov, Gara de Nord din Bucuresti, Rompetrol, Penitenciarul Botosani, Biblioteca Nationala a Romaniei, Baneasa Shopping City, Sun Plaza Mall, Sema Park, Medsana Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Militar "Dr. Stefan Odobleja" din Craiova.

 

Cel mai important poate, ofera un raport calitate-pret excelent si functionare indelungata, fara probleme. Esti in cautarea unor echipamente de evacuare vocala si a unui furnizor de incredere? Afla cat de simplu este sa lucrezi cu noi, ne gasesti aici!

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...