Trei boxe pentru o sonorizare eleganta!

Postat de admin 14.02.2020 0 Comentariu Idei Practice,AMRO recomanda!,

Cand vine vorba despre sonorizare ambientala ne gandim la instalatii de sunet cu boxe mari, pe care trebuie sa le ascundem, sa nu ”strice decorul” si ne gandim la muzica, fireste.

Extrem de rar, insa, ne gandim la boxe ca fiind parte din decor, ca un element component al incaperii, pe care chiar o pune in valoare. Din fericire, exista si difuzoare cu design elegant, minimalist, care aduc nu doar sunet placut unei incaperi, ci si eleganta.

 

Am selectat trei dintre boxele cu design elegant, disponibile la Amro Grup, pentru un ambient cu pretentii:

 

Boxa de tavan fals Proel XE65CT

Proel XE65CT este o boxa cu montaj in tavan fals, putere 20 W, de culoare alba. Boxa XE65CT este prevazuta cu transformator de linie si protectie la praf si garanteaza functionare optima in instalatiile sonorizare ambientala si public address.

 

Fiind montata in tavan aduce foarte multa economie spatiului, de asemenea creeaza un impact vizual foarte placut magazinelor, restaurantelor, saloanelor sau cabinetelor cochete, unde aspectul si decorul au fost gandite cu mare grija.  

Proel XE65CT  31€

 

Boxa pasiva de perete Music & Lights AIR06TWH

AIR06TWH este un difuzor pasiv pentru interior si exterior, cu putere 120W/100V si transformator de linie integrat, din seria AIR de la Music & Lights. Difuzorul AIR06TWH are un indice de protectie 46, care ii permite functionarea optima si pe timp de ploaie si ninsoare.

 

Boxa AIR06TWH poate fi instalata in mediile cu umiditate ridicata, cu tranzit mare si in spatii din exterior, cum sunt terasele sau lounge-urile cu piscina. Aduce eleganta prin simplitatea designului minimalist si poate fi integrata intr-un decor elegant, pe un perete alb unde va avea o prezenta foarte discreta.

 

Music & Lights AIR06TWH  216€

 

Incinta audio pendanta Proel AH50T

AH50T este un difuzor certificat EN54  cu montaj suspendat pentru interior / exterior. Avand dispersie acustica larga, livreaza o difuzare a muzicii de fundal excelenta. Fiind certificata EN54, boxa pendanta AH50T, poate fi integrata in sisteme de evacuare vocala.

 

Cu o carcasa robusta si protectie la factori de mediu IP55, difuzorul AH50T este ideal atat in aplicatii din interior, cat si la cele din exterior. Un magazin, un salon de infrumusetare, centru SPA sau o cladire de birouri cu arhitectura moderna, menita sa impresioneze sunt doar cateva dintre locurile ideale pentru o sonorizare eleganta cu aceasta boxa.

Proel AH50T 95€

 

Ideile sunt nelimitate atunci cand exista imaginatie, iar cu aceste trei boxe poti face o sonorizare de impact, atat acustic, cat si estetic.

Sonorizarea nu trebuie sa fie o chestiune tehnica doar, care sa ne creeze probleme de aspect si aglomeratie in spatiu. Sonorizarea ta trebuie sa fie asa cum iti doresti sa fie imaginea afacerii tale!

 

Avem multe modele de boxe si foarte multe idei, din experienta de peste 17 ani de sonorizari profesionale. Povesteste-ne despre planurile tale, sigur vom gasi solutia. Suntem aici!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...