Cat costa sa ghidezi profesional turistii

Postat de admin 02.11.2017 1 Comentariu Cat Costa?,

Diferenta dintre un ghid bun si unul grozav sta in a le oferi clientilor dvs experiente de neuitat, placute si emotionante.  Pentru comunicare, folositi-va de aparatele tour guide. Carisma, arta de a povesti, entuziasmul, pasiunea, emotia sunt calitati pe care niciun aparat nu ajuta sa le dobanditi. Insa, turistii dvs va vor aprecia si recomanda daca le demonstrati ca sunteti un ghid grozav, nu doar unul bun. 

 

Pentru grupuri restranse, va propunem un sistem complet cu 11 receptoare cu casti, pentru turisti si un emitator cu microfon, pentru ghid. Toate, usor de transportat in valiza-incarcator cu care este dotat. 

 

CE CONTINE SISTEMUL TOUR GUIDE

  • 1 emitator dotat cu microfon
  • 11 receptoare dotate cu casti
  • 1 valiza de incarcare si transport pentru cele 12 aparate.

 

PRET SISTEM TOUR GUIDE 12 - 1165 Euro (tva Inclus).

 

Sistemul poate fi configurat si personalizat la cerere.

 

 

 

Sistemul este versatil, poate fi folosit si pentru traducere simultana si ghidare vizitatori in fabrici sau medii zgomotoase. 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

 

1 Comentariu

T.Ion:
29.08.2019, 11:46:27 AM
Reply

Buna ziua, as dori,daca se poate,o oferta pt un sistem de ghid audio compus dintr-un emitator si peste 30 de receptoare. Multumesc

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...