Girofaruri si Sirene

Girofaruri si Sirene

Echipamente avertizare acustica si luminoasa pentru dotare masini politie, salvare, pompieri, de calitate superioara, conform standardelor UE, fabricate in Italia de Intav.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Girofar Auto Profesional, REVOLUXION AM, Intav

REVOLUXION AM – girofar auto cu sistem de prindere pe magnet, sursa lumini strobo – leduri, cu alimentare la 12/ 24 V si regulator de tensiune. Produc..

€ 0 Fără TVA: € 0

Girofar cu Magnet, REVOLUXION RM

Lumini strobo de culoare rosie pentru auto, sistem de prindere girofar – cu  magnet, alimentare alimentare la 12/ 24 V, cu regulator de tensiune,..

€ 0 Fără TVA: € 0

Girofar Galben 12/24V, REVOLUXION A

REVOLUXION A  este un girofar de culoare galbena, alimentare 12/ 24 V, cu regulator de tensiune si montaj pe pivot (3), de foarte buna calitate. ..

€ 0 Fără TVA: € 0

Spot led pentru semnal luminos auto, SPOT FLEX portocaliu , La Sonora

SPOT FLEX portocaliu este un corp de iluminat intermitent pentru semnalizare auto, cu lumina  led  de culoare portocalie, fabricat de La Son..

€ 70 € 63 Fără TVA: € 53

Spot led pentru semnal luminos auto, SPOT FLEX albastru , La Sonora

SPOT FLEX albstru este un corp de iluminat intermitent pentru semnalizare auto, cu lumina  led  de culoare albastra, fabricat de La Sono..

€ 82 € 75 Fără TVA: € 63

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...