Televot Interactiv

Televot Interactiv

Echipamente pentru vot si sondarea opiniei sunt extrem de utile atunci cand se doreste sondarea instant si implicarea unui numar mare de participanti. Practic, cu ajutorul unor telecomenzi individuale de vot si a unui PC (fara conexiune la internet) se pot efectua in cateva secunde, sondaje, chestionare, evaluari la nivel de grup de mii de participanti.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomanda vot sondarea opiniei M+

M+ este modelul nou de telecomanda individuala pentru sondarea opiniei, televoting. Televotul este un instrument versatil care vă poate ajuta să creaț..

€ 36 Fără TVA: € 30

Telecomanda gestiune prezentari PowerPoint

Telecomanda pentru trainer este optionala si completeaza sistemul de televot interactiv deoarece sigura control de la distanta al prezentarilor Powe..

€ 49 Fără TVA: € 41

Antena fixa sistem sondarea opiniei si examinare

Antena fixa ce poate gestiona pana la 2000 de telecomenzi de vot, in cadrul sistemului de sondarea a opiniei si examinare. Este recomandata pentru gru..

€ 374 Fără TVA: € 314

Antena USB sistem vot interactiv

Antena mobila a sistemului de  vot interactiv M+  se conecteaza  direct la portul USB al PC –ulu, pentru a gestiona sistemul de televot..

€ 179 Fără TVA: € 150

SOFT control vot interactiv PowerPoint

Softul de teevoting este dedicat configurarii si gestiunii sesiunilor de examinare si vot interactiv si poate fi instalat pe oricate calculatoare, Ace..

€ 187 Fără TVA: € 158

Geanta sistem televot M+

Geanta depozitare antena si telecomenzi de vot, sistem M+,  fara functie de acumulator. CaracteristiciModele: 50/100 bucatiMaterial: textilC..

€ 46 Fără TVA: € 39

Loading...
Loading...