Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII


1. Date Societate

Daca sunteti persoana fizica, ne gasiti produsele usor pe marketplace-ul Emag

 Descoperiti-le dand click pe Link catre Emag

 • Denumire: Amro Electronic Grup SRL
     • Drumul Gazarului, 43-45, Bucuresti, Sector 4 (in spatele spitalului Marie Curie)
     • J40/3350/2005; RO 17264163;
     • IBAN: RO47BTRL04301202R81470XX;
     • Transilvania Bank–Ag. Tineretului

     Vanzatorul are dreptul de a  aduce modificari in  continutul si/sau structura site-ului, oricand,  fara o informare prealabila. Utilizand acest site ati citit si ati acceptat termenii si conditiile societatii noastre. Continutul prezentului website este administrat in totalitate de AMRO Electronic Grup SRL,  denumita in continuare Vanzator.
     Intreg continutul  site-ului este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

     Toate informatiile din cadrul  acestui website sunt proprietatea  AMRO Electronic Grup  SRL. Folosirea oricaror date, imagini sau informatii, fara acordul in scris al Societatii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil sau penal conform legii nr. 8/1996 pentru protectia drepturilor de autor).

     Persoana juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul www.echipamente-audio-profesionale.ro  este denumita in continuare Client.


     2. Costuri

     Costul total achitat de catre client este compus din pretul produsului/elor + cheltuielile de transport, acolo unde se aplica.


     3. Retur -Dreptul de retragere

     Conform legii OG Nr. 34/2014  PERSOANELE FIZICE au dreptul de a va retrage din contract, in cazul tranzatiilor online, fara motiv, fara penalitati, in maxim 14 zile de cand intrati in posesia produselor.

     Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa notificati Amro Grup in scris, completand Cererea de Retur pe care o puteti descarca de aici si sa o trimiteti pe office {at} amro.ro

     Puteti completa si online formularul de retur

     PERSOANELE JURIDICE nu au, conform legii, drept de retur. Amro Electronic Grup isi rezerva dreptul de a accepta sau refuza, persoanelor juridice returul. 

     Motive de refuz pentru retur aplicabile strict persoanelor juridice.

     - Produse aduse pe comanda/personalizate.

     - Produse greu vandabile, aduse pe comanda; 

     Returnati produsele in aceeasi stare in care le-ati primit. In cutia originala, nedeteriorata, cu toate accesoriile si documentele cu care le-ati primit.

     Orice defect, trebuie semnalat in maxim 24 de ore de la receptia fizica a produselor. In caz contrar, nu va fi luat in considerare si pierdeti dreptul de retur.

     Daca primiti produse cu defecte vizibile cu ochiul liber (zgarieturi, lovituri, ciobituri, ambalaj deteriorate etc) cereti imediat curierului sa intocmeasca proces verbal de constatare si contactati-ne pe email (office {at} amro.ro)  

     Dupa cele 14 zile de la intrarea bunurilor in posesia dvs fizica (dvs sau o terta persoana) perioada de retragere expira.

     Dreptul dvs de retragere este anulat de lege atunci cand deteriorati produsele si ambalajele originale, din diverse motive:

     Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc care fac imposibila revanzarea ulterioara. Exceptional, daca produsul sufera deteriorari exterioare (exclus deteriorari ce tin de functionare) usor vizibile cu ochiul liber pentru care consumatorul este responsabil direct, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului  pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

     Produsele returnate vor fi transmise catre service-ul AMRO GRUP pentru a verifica si starea de functionare. Daca se vor constata vicii sau deteriorari de care cumparatorul se face responsabil, service-ul va intocmi un process verbal care va contine inclusiv costurile reparatiei (dupa caz).

     AMRO GRUP va emite automat o factura pe numele cumparatorului dar si copia procesului verbal eliberata de service. AMRO GRUP va rambursa consumatorului diferenta dintre pretul pe care cumparatorul l-a achitat pentru produsul returnat si factura emisa in baza procesului verbal intocmit de service-ul autorizat.

     Returnarea banilor, in oricare situatie se face imediat, direct in contul bancar indicat de comparator, in cererea de retur.

     Costul returului, conform legii, este achitat de catre comparator.Ii veti achita direct curierului, la tariful standard.


     <<Adresa la care veti expedia returul este Strada Drumul Gazarului, 43-45, Sector 4, Bucuresti, 040827>>     4. Securitatea  datelor cu caracter personal  

     "Echipamente audio Profesionale" AMRO Eectronic Grup SRL " foloseste datele personale introduse de catre Client in scopurile: emiterea facturilor, livrare, confirmarea comenzilor si eventuale comunicari ulterioare cu clientii: promotii, modificari aduse site-ului, alte informatii utile. (Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date).

     Accesand site-ul echipamente-audio-profesionale.ro utilizatorul devine responsabil pentru gestionarea contului si a parolei personale, Vanzatorul nu va fi responsabil pentru erorile cauzate de neglijenta utilizatorului in gestionarea securitatii si a confidentialitatii contului/parolei.

     "Echipamente audio Profesionale" garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor, insa nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. Totodata, nu garanteaza ca serverul si/sau site-ul/ adresele de e-mail nu pot transmite virusi sau alte elemente daunatoare dispozitiilor de calcul.

     Completand datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca astestea sa fie incluse in baza de date a "Echipamente audio Profesionale", si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre "Echipamente audio Profesionale" 

      Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

     Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa AMRO Electronic Grup SRL, Strada Pelinului 22, Etaj 2,Sector 3, Bucuresti va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

     - o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

     - sa interviti asupra datelor transmise;

     - sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

     - sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

     "Echipamente audio Profesionale" poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

     "Echipamente audio Profesionale" nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Netvolt.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

     Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.


     5. Continutul site-ului si declinarea responsabilitatii

     www.echipamente-audio-profesionale.ro incearca sa informeze corect si complet, prin descrieri, specificatii tehnice si fotografii reale, insa admite ca pot aparea oricand erori datorate operarii manuale sau electronice a informatiilor. Fotografiile prezentate pe acest site au caracter informativ si pot sa includa/excluda accesorii sau componente, sau sa apara diferente de culoare. Utilizatorul va folosi modalitatile de contact “vezi Contact” pentru a cere informatii suplimentare din partea Societatii, in scris, pe e-mail.
     Daca inainte de livrare se constata o neconcordanta de pret/caracteristici gresit introduse in bazele de date/ afisate, Vanzatorul are dreptul de a anula comanda si de a informa clientul in legatura cu eroarea aparuta.
     Stocul produsului nu poate fi garantat de catre Vanzator, deoarece pot aparea discontinuitati inclusiv in stocurile producatorilor. Pentru confirmarea stocului Clientul trebuie sa contacteze Vanzatorul, “vezi Contact”.
     Contravaloarea transportului/asigurarii produselor intra exclusiv in obligatia cumparatorului. Clientul are dreptul de a solicita firma de curierat dorita.

     Prin  lansarea comenzii si cumpararea produsului/produselor, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, cu valoare de contract valabil incheiat.

     Vanzatorul nu raspunde de defectiunile aparute ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a produselor cumparate si nici nu ofera vreo garantie, in acest caz. Produsele trebuie folosite exclusiv in scopul in care au fost fabricate, altfel Vanzatorul nu are nicio raspundere pentru defectiunile ce pot aparea.

     Preturile afisate pe www.echipamente-audio-profesionale.ro sunt exprimate atat in RON, cat si in EUR, si includ TVA.

     Pentru produsele al caror pret nu este afisat (sau este afisata suma "0") clientul este rugat sa ceara o cotatie telefonic/pe e-mail. "Vezi Contact".

     Pentru platile efectuate in avans, pentru produse confirmate, dar nelivrate, clientul are dreptul de a primi suma achitata. Daca produsele comandate nu pot fi livrate, clientul are dreptul sa incaseze imediat doar sumele achitate de acesta in contul Vanzatorului, fara alte despagubiri.


     6. Oferte promotionale si concursuri

     Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil si in perioada valida, in conditiile afisate pe site. Regulamentul promotiilor si al concursurilor  organizate sunt concepute de Vanzator si publicate pe site. Fotografiile din ofertele promotionale au titlu informativ.
     Dispute si conflicte

     Orice posibil conflict sau disputa aparuta intre Vanzatori si Client se va solutiona pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti. In cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila, legile romanesti vor fi aplicate  si autoritatile vor intermedia solutionarea conflictelor.


      7. Folosirea de Cookies.

     Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza a traficului detinut de Google, Inc., si implicit cookies. Categorii de cookies folosite: de performanta a site-ului, de analiza a vizitatorilor, de retargeting si publicitate. Aceste cookies nu colecteaza date cu caracter personal si nu identifica personal vizitatorii site-ului, ci sunt folosite pentru a va putea oferi continut adaptat preferintelor dvs. pe parcursul navigarii pe Internet. Daca doriti sa aflati mai multe despre cum functioneaza cookies in relatie cu publicitatea online, va rugam consultati site-ul http://www.youronlinechoices.com/ro/ . Pentru vizualizarea Google Analytics “Terms of Service”, va rugam sa accesati linkul http://www.google.com/analytics/tos.html .


     Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
     - Membru staff BCR
     Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
     - Proprietar restaurant Pata Negra
     Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
     - Product Manager Eta2U
     Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
     - Responsabil achizitii, R.A.R.
     ”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
     - Administrator Pensiune
     Loading...
     Loading...