Sisteme audio PORTABILE

Produse pe pagină:
Sortare după:

Instalatie Sonorizare - Sistem complet, FREEPACK812, Proel

Proel FREEPACK 812 este un sistem mobil dedicat amplificarii de muzica/ voce, ce are integrate: mixer 6 intrari pentru microfon si 2 stereo, amplifica..

€ 849 Fără TVA: € 713

Set huse de protectie pentru sistemul audio portabil SESSION4 Proel COVERSESSION4

COVERSESSION4 este un set de huse profesionale pentru sistemul audio portabil SESSION 4. Husele  profesionale COVERSESSION4 sunt captusite c..

€ 35 Fără TVA: € 29

Sistem Audio Combo, FREEPASS 6, Proel

Sistem audio combo, include: difuzor pe 2 cai, putere 75 W (rms)/ 150W (max), amplificator si un mixer audio ultra compact cu efect digital si 16 pres..

€ 331 Fără TVA: € 278

Sistem audio compact de tip Line Array portabil Proel SESSION4

SESSION4 este un sistem portabil, compact, tip line array. Sistemul este destinat solistilor, formatiilor live mici, instalatii DJ mobile sau playback..

€ 1.008 Fără TVA: € 847

Sistem audio line array activ portabil 600W Proel SESSION6

Proel SESSION6 este un sistem audio line array activ, portabil si compact,  de mare putere, cu doua top-uri si un subwoofer. Fiecare top  in..

€ 1.454 Fără TVA: € 1.222

Sistem Audio Mobil - Karaoke, Petreceri Private

Proel - FREEPASS10 este un sistem mobil de amplificare audio `all-in-one` dedicat DJ-ilor care tin programe muzicale la nunti, botezuri ori petreceri ..

€ 389 Fără TVA: € 389

Sistem audio portabil 20 W, USB/SD Card, Bluetooth, radiomicrofon UHF, FREE5LT, Proel

FREE5LT este un sistem audio de tip "all-in-one", functioneaza cu baterii si este prevazut cu un player MP3 versatil, cu port USB, conexiune BLUETOOTH..

€ 350 Fără TVA: € 294

Sistem Audio Portabil cu 2 MIC plus 1 Stereo, FREE 10LT, Proel

Proel FREE 10LT sistem audio cu doua microfoane pentru aplicatii de amplificare voce, difuzare muzica in spatii unde cuplarea la o sursa de alimentare..

€ 698 Fără TVA: € 586

Sistem Audio Portabil cu Microfon Wireless, FREE 1, Proel

Proel FREE 1 este un sistem audio portabil (autonom) cu o putere reala de 35 Wati, prevazut cu USB, SD card, interfata Bluetooth, un radiomicrofon si ..

€ 348 Fără TVA: € 292

Sistem de sonorizare portabil FREE6LT- cu microfon wireless

FREE6LT este un sistem de sonorizare combinat alimentat cu baterie, cu un set complet de caracteristici si un sunet exceptional. Acesta include un M..

€ 516 Fără TVA: € 434

Sistem de sunet FREEPACK65LT – cu 2 difuzoare, un mixer si un mp3 player

FREEPACK65LT este un sistem de sunet ultra-portabil, care combina intr-un singur pachet usor de utilizat tot ce ar avea nevoie orice muzician sau oric..

€ 705 Fără TVA: € 592

Sistem de Sunet PA Portabil, FREE 8LT, Proel

Proel FREE 8LT este un sistem de sunet PA autonom care va ofera libertatea difuzarii de muzica si anunturi oriunde doriti fara sa va faceti griji de c..

€ 296 Fără TVA: € 249

Sistem Profesional - Sonorizare Completa, FREEPASS 8USB, Proel

Proel FREEPASS 8USB este o boxa portabila de tip all in one, ultraportabil, ce are integrate un amplificator audio de 250W x 2 clasa D, prevazut cu SM..

€ 505 Fără TVA: € 424

Sistem sonorizare 500W, cu mp3 player FREEPASS 10USB, Proel

Proel FREEPASS10USB sistem de sonorizare  mobil, compact si performant compus din: amplificator audio 250Wati x 2, prevazut cu SMPS (clasa D), mi..

€ 631 Fără TVA: € 530

Sonorizare Portabila 250W - Sistem Complet, FREEPACK65, Proel

Proel FREEPACK65 este  o boxa portabila profesionala pentru muzicieni, sonorizare mobila evenimente diverse - prezentari, evenimente sportiv..

€ 815 Fără TVA: € 685

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...