Surse Audio (Playere)

Surse Audio (Playere)

Surse de semnal audio profesionale compacte, cu CD, MP3, radio, concepute sa functioneze continuu in instalatii de sonorizare ambientala: sonorizari magazine, restaurante si cafenele, magazine, clinici, sali de fitness etc.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Media Player FM/USB/BT si Recorder USB profesional, IPA-MultiPlayer

IPA-MultiPlayer este un Recorder si Player USB cu conectivitate BT și tuner FM, destinat aplicatiilor profesionale de adresare publica. Se integreaza ..

1.051,04 Lei Fără TVA: 883,23 Lei

Media Player profesional cu radio FM/DAB, MP3/SD/USB/BT, Proel SOURCE-PRO

SOURCE PRO este un Media Player profesional cu radio DAB, radio FM, player MP3 pe suport SD / USB și conexiune Bluetooth. Tunerul FM oferă selectare a..

2.796,84 Lei Fără TVA: 2.350,29 Lei

Mini Player Multimedia, DAP-01

DAP-01 este un player audio mp3 cu tuner FM integrat, cititor SD/USB si functie de receptor Bluetooth. Player-ul vine dotat cu o telecomanda pentru ..

843,21 Lei Fără TVA: 708,58 Lei

Multi Player Digital Multimedia cu 4 zone, DAP-04

DAP-04  este un multi player digital audio mp3 cu tuner FM integrat, cititor SD/USB si functie de receptor Bluetooth, cu 4 iesiri audio control..

2.992,80 Lei Fără TVA: 2.514,96 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...