Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Surse Audio (Playere)

Surse Audio (Playere)

Surse de semnal audio profesionale compacte, cu CD, MP3, radio, concepute sa functioneze continuu in instalatii de sonorizare ambientala: sonorizari magazine, restaurante si cafenele, magazine, clinici, sali de fitness etc.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Mini Player Multimedia, DAP-01

DAP-01 este un player audio mp3 cu tuner FM integrat, cititor SD/USB si functie de receptor Bluetooth. Player-ul vine dotat cu o telecomanda pentru ..

843,21 Lei Fără TVA: 708,58 Lei

Mixer Audio cu Amplificator si Player Profesional, ACDT90, Proel

Proel ACDT90 este un amplificator combinat – mixer profesional + amplificator de putere de 90W + sursa de semnal audio cu CD/MP3 player si tuner AM/FM..

2.007,08 Lei Fără TVA: 1.686,62 Lei

Multi Player Digital Multimedia cu 4 zone, DAP-04

DAP-04  este un multi player digital audio mp3 cu tuner FM integrat, cititor SD/USB si functie de receptor Bluetooth, cu 4 iesiri audio control..

2.992,80 Lei Fără TVA: 2.514,96 Lei

Preamplificator MP3 Player/ MP3 Bluetooth, MPC1, ProAudio

MPC1 Pro Audio este un preamplificator audio echipat cu un player multimedia / MP3 Bluetooth. Este proiectat pentru un control usor al muzicii in spat..

585,50 Lei Fără TVA: 492,01 Lei

Sursa audio profesionala cu CD player cu MP3 tuner FM USB si SD Card Proel SOURCE

Proel SOURCE este un CD Player profesional cu Mp3, Tuner digital integrate, intrare de USB, SD card si telecomanda dedicata instalatiilor de sonorizar..

2.909,67 Lei Fără TVA: 2.445,10 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...