Sirene Antiex

Sirene Antiex

Sirenele antiex (rezistente la incendii și explozii) sunt necesare în stații petroliere, centrale atomice, depozite de combustibil pentru alarmare industrială în situații de urgență. Fabricate după protocoale speciale, respectă  standardele europene și oferă avantaje superioare: fiabilitate maximă la prețuri bune. Producători sirene: La Sonora (Italia), Intav (Italia). 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Alarmare Industriala Zone cu Risc de Explozii, Sirena Antiex, La Sonora

GR 16 T AL/AD  sirena industriala standard, antiex, putere medie, carcasa din aluminiu,  ideala pentru alarmarea in zonele cu risc crescut d..

4.792,05 Lei Fără TVA: 4.026,93 Lei

GR16T, Sirena Antiex – Alarmare Industriala Rafinarii, Depozite, Statii Petrol, 230 Vca, La Sonora

Sirena antiex pentru alarmare industriala, avertizare acustica in rafinarii, statii petroliere, depozite gaz, materiale inflamabile, vopsele etc. Pres..

4.792,05 Lei Fără TVA: 4.026,93 Lei

Sirena Antiex, alarmare Industriala RC5TAD

Sirena antiex de putere medie, carcasa din otel, alimentare 12-24 V / curent alternativ – curent continuu, 4 W, 3-5 tonuri de alarmare, ideala pentru ..

3.616,30 Lei Fără TVA: 3.038,91 Lei

Sirena Industriala Antiex 112dB, GR 16 T AL/AD

Sirena antiex pentru alarmare industriala, fabricata din aluminiu, nivel presiune acustica 112dB, 10W, alimentare 12-24 V/ curent alternativ - curent ..

4.792,05 Lei Fără TVA: 4.026,93 Lei

Sirena Industriala Antiex, RC5TAL/AD

RC 5 T AL/AD  este o sirena antiex cu carcasa din aluminiu, de putere medie, prevazuta cu modulator pentru predefinirea tonurilor de alarmare in ..

3.616,30 Lei Fără TVA: 3.038,91 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...