Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Formatii si petreceri

Formatii si petreceri

Amro Electronic aduce oferte speciale la sisteme de sonorizare pentru scena, studio, concerte, evenimente festive, petreceri private etc. Ehipamentele audio marcile Proel, IC Audio sau Topp Pro garanteaza calitatea superioara, rezistenta la folosire indelungata si pret foarte accesibil!


Produse pe pagină:
Sortare după:

Instalatie sonorizare Line Array mobil 8000W (Pachet club, camin cultural)

CLUB LINE ARRAY 8000 este un pachet complex care include toata gama de echipamente audio profesionale , necesare oricarui  club sau camin cultura..

142.751,92 Lei Fără TVA: 119.959,59 Lei

Pachet complet pentru sonorizare camin cultural, SISTEM AUDIO CAMIN CULTURAL 2020

Pachet de sonorizare standard pentru camin cultural sau centre de cultura, in care se organizeaza evenimente multiple: concerte, spectacole de muzica ..

27.018,35 Lei Fără TVA: 22.704,50 Lei

Pachet Vertical Array cu Subwoofere de 15"

Fie ca vorbim de un club sau de un local cu dimensiuni generoase, sonorizare impecabila este cheia pentru evenimentele desfasurate in locatie. Pa..

95.633,10 Lei Fără TVA: 80.363,95 Lei

Pachet Vertical Array cu Subwoofere de 18"

Fie ca vorbim de un club sau de un local cu dimensiuni generoase, sonorizare impecabila este cheia pentru evenimentele desfasurate in locatie. Pachetu..

140.732,96 Lei Fără TVA: 118.262,99 Lei

Sistem Activ Sonorizare Formatie

Sistem Activ Sonorizare Formatie este un pachet complet de sonorizare, foarte usor de utilizat, ideal pentru a asigura buna desfasurare a unei repreze..

50.473,85 Lei Fără TVA: 42.415,00 Lei

Sistem de sonorizare pentru petreceri

Sistemul de sonorizare pentru petreceri este alcatuit din: 4 boxe profesionale pe doua cai, 2 subwoofere de 1000 Wati si un mixer PA cu efecte multipl..

25.711,97 Lei Fără TVA: 21.606,70 Lei

SONORIZARE Completa Live - Petreceri Nunti& Evenimente Private

Sonorizare completa petreceri private, nunti, botezuri, sistem audio compus din  2 boxe profesionale active si 2 subwoofeer active, mixer audio c..

20.605,21 Lei Fără TVA: 17.315,30 Lei

Sonorizare live scena si cluburi cu subwoofere active si incinte audio active (pachet)

Pachet de sonorizare pentru scena cu doua subwoofere active, SW18A si doua incinte audio active, ED150P, ambele modele fabricate de Proel Italia..

51.364,56 Lei Fără TVA: 43.163,50 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...