Accesorii Microfoane

Accesorii Microfoane

Accesorii microfoane, marca Proel Italia: seturi de bureti microfon, nuci de microfon, suporti de podea sau masa, trepied microfon, cabluri si conectica pentru microfoane, pentru aplicatii de muzica live, adresare publica, discursuri etc.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Amplificator si distribuitor antena activa, UHFSPLITAL, Proel

Amplificator  semnal audio si distribuitor profesional antena activa, permite distribuirea pe 4 canale diverse a semnalului receptionat de catre ..

€ 310 Fără TVA: € 260

Baza de Masa pentru APM 50 BK si APM 60BK, DST100, Proel

Proel DST 100 este o baza de masa triunghiulara, din fier turnat, compatibila cu APM 50 BK si APM 60BK. Specificatii tehnice: Dimensiune Baza..

€ 27 Fără TVA: € 23

Baza de Masa pentru Microfon, DST110BK, Proel

Proel DST 110BK baza de masa pentru microfon, cu brat telescopic (extensibil), din fier turnat. Specificatii tehnice: Dimensiune Baza: 180 x ..

€ 31 Fără TVA: € 26

Brat Flexibil 30 cm, APM50BK, Proel

Proel APM 50BK este un brat flexibil Gooseneck pentru microfon, de 30 cm, de culoare negru mat.  APM50BK.pdf ..

€ 8 Fără TVA: € 7

Brat Flexibil 50 cm, APM60BK, Proel

Proel APM 60BK Brat flexibil pentru microfon, Gooseneck, de 50 cm, negru mat.APM60BK.pdf ..

€ 11 Fără TVA: € 9

Cablu de microfon XLR 3P, Bulk 250LU1, Proel

Proel Bulk 250LU1 este un cablu pentru microfon, balansat, echipat cu conectori XLR 3P ( mama + tata ) - lungime 1 metru. Pret per 1 metru 2,4 ..

€ 4 Fără TVA: € 3

Cablu de microfon, HPC90, Proel

Proel HPC90 cablu profesional de microfon balansat, slim, ( semnale mici ), de culoarea neagra. Pretul per metru este de 0.53 euro + tva. Produsul..

€ 1 Fără TVA: € 1

Cablu microfon balansat, cu conectori XLR 3P si lungime 0.5 m, BULK 250 LU05, Proel

BULK 250 LU05 este un cablu de microfon cu conectori XLR 3pin, cu lungime de 0,5 m si adaptoare metalice. Seria de cabluri pentru microfoane BULK este..

€ 3 Fără TVA: € 3

Cablu microfon cu izolatie antifoc, HPC210FR, Proel

Proel HPC210FR cablu profesional de microfon, balansat, culoare verde, prevazut cu izolatie antifoc. Pretul per metru este de 1.9 euro + tva. ..

€ 2 Fără TVA: € 2

Nuca Microfon, D=20-32mm, APM 30, Proel

Proel APM 30 nuca de microfon, de tip Clip, dimnesiuni 20-32 mm, set 10 bucati. ..

€ 22 Fără TVA: € 19

Nuca Microfon, D=22-26mm, APM 20, Proel

Proel APM 20 este o nuca de microfon tip Push-In, dimensiuni 22-26 mm, disponibila la set de 10 bucati. ..

€ 24 Fără TVA: € 20

Nuca Microfon, D=30-35mm, APM 35B, Proel

Proel APM 35B este o nuca pentru microfoane, dimnesiuni cuprinse intre minim 30- maxim 35 mm, tip Push-In; produsul este disponibil la  set de 10..

€ 22 Fără TVA: € 19

Preamplificator pentru microfon lavaliera, Phantom, pe fir, PHW100, Proel

PHW100 este un preamplificator pentru microfoanele de tip lavaliera, dar poate fi utilizat foarte bine si ca preamplificator pentru casti. In cazul ..

€ 43 Fără TVA: € 36

Set Bureti Microfon Div. Culori, AS 5120KIT

AS 5120KIT set de bureti pentru microfoane in diverse culori (5 bucati per set). Specificatii: Culori disponibile intr-un set: negru, galben,..

€ 5 Fără TVA: € 4

Suport de masa tip minitrepied pentru microfon, DST40TL, Proel

Proel DST40TL, este un suport pentru microfon, de tip desktop, complet pliabil,  echipat cu adaptor universal. Disponibil in finisaj negru mat.Sp..

€ 4 Fără TVA: € 3

Suport de Masa, DST 60TL, Proel

Proel DST 60TL suport de masa tip mimitrepied pentru microfon, baza metalica, perfect pliabila, de culoare negru mat. Alte Specificatii Dimen..

€ 13 Fără TVA: € 11

Suport de microfon cu baza trepied si brat extensibil, PRO100BK, Proel

Suport profesional pentru microfon cu baza trepied din aluminiu turnat cu inel de cauciuc anti-vibratii si cu brat extensibil, reglabil pe i..

€ 23 Fără TVA: € 19

Suport de Microfon pentru Podea, OST 110BK, Proel

Proel OST 110BK este un suport de podea pentru microfoane, de culoare neagra; suport vertical cu baza din fiert turnat si inel de cauciuc anti-vibrati..

€ 40 Fără TVA: € 34

Trepied Microfon – Reglabil 3 Directii, RSM200BK, Proel

Proel RSM 200BK este un suport de podea pentru microfon, de tip trepied, cu posibilitate de reglare pe 3 directii, cu baza din aluminiu turnat, rezist..

€ 29 Fără TVA: € 24

Valiza transport echipamente tip Pelican Case neagra Proel PPCASE06

PPCASE06 de la Proel este o valiza special conceputa pentru transportul si protejarea echipamente sensibile chiar si in conditii extreme. Valiza est..

€ 123 Fără TVA: € 103

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...