Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Televot Interactiv

Televot Interactiv

Sistemul de vot electronic  (sondare a opiniei) este extrem de util in sondarea opiniei in mod instant, cu implicarea unui numar mare de participanti. Cu ajutorul  telecomenzilor de vot si a unui PC (fara conexiune la internet) se pot efectua in cateva secunde, sondaje, chestionare, evaluari la nivel de grup de mii de participanti. Intrebarile se concep in PowerPoint si se afiseaza pe ecranul salii. Raspunsurile sunt colectate in secunde, numarate de softul instalat in PC si afisate pe ecran. Aplicații: vanzari, marketing, centre medicale, consilii administrative, scoli si universitati, teatre. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Telecomanda vot sondarea opiniei, M52

M52 este modelul nou de telecomanda individuala pentru sondarea opiniei, televoting. Televotul este un instrument versatil care vă poate ajuta să crea..

261,28 Lei Fără TVA: 219,56 Lei

Antena receptor EA400T

Antena receptor fixa ce poate gestiona pana la 2000 de telecomenzi de vot, in cadrul sistemului de sondarea a opiniei si examinare. Este recomandata p..

2.879,98 Lei Fără TVA: 2.420,15 Lei

Geanta tip statie de incarcare, M50

M50 este o geanta pentru telecomenzile de sondare a opiniei, M10, cu functie de incarcare. Fiecare geanta contine 50 de telecomenzi de votare, M10 si ..

1.793,31 Lei Fără TVA: 1.506,98 Lei

Soft dedicat pentru consilii

Softul pentru consilii gestioneaza procesul de vot, numara si inregistreaza rezultatele votului. Creați instantaneu, cu softul dedicat, fișierul ..

1.217,31 Lei Fără TVA: 1.022,95 Lei

Software pentru aparatul de sondare a opiniei M10, STI

STI este un software special creat pentru gestionarea aplicatiilor de sondare a opiniei si televot interactiv. Softul STI este compatibil cu telecomen..

979,79 Lei Fără TVA: 823,35 Lei

Telecomanda gestiune prezentari PowerPoint

Telecomanda pentru trainer este optionala si completeaza sistemul de televot interactiv deoarece sigura control de la distanta al prezentarilor Powe..

261,28 Lei Fără TVA: 219,56 Lei

Telecomanda pentru sondarea opiniei, M10

M10 este o telecomanda destinata aplicatiilor de sondare a opiniei wireless, excelenta pentru folosirea in cadrul conferințelor academice, studii de m..

409,73 Lei Fără TVA: 344,31 Lei

Telecomanda pentru televot wireless, M00

M00 este un model nou de telecomanda de vot wireless, cu tehnologie RF 433MHz, capacitate mai puternica de interferenta wifi si posibilitatea actualiz..

374,10 Lei Fără TVA: 314,37 Lei

Telecomanda pentru vot interactiv wireless, M30

Telecomanda pentru vot si sondarea opiniei in timp real,  M30,  este modelul cel mai mic, mai usor si avantajos ca pret. M30 are functii sim..

148,45 Lei Fără TVA: 124,75 Lei

Telecomanda vot pentru consilii si partide politice A11PLUS

E11 Plus este un sistem de vot electronic fara fir plug & play, usor de configurat si instalat, extensibil si flexibil, potrivit pentru orice apli..

991,66 Lei Fără TVA: 833,33 Lei

Valiza incarcare si depozitare pentru telecomenzi A11PLUS 50-A11+ Charger

Incarcator profesionnal tip valiza plug-in pentru telecomenzile de vot A11+Specificatii tehnice:Constructie solida din material compozit Capacitate i..

4.067,60 Lei Fără TVA: 3.418,15 Lei

Antena fixa sistem sondarea opiniei si examinare

Antena fixa ce poate gestiona pana la 2000 de telecomenzi de vot, in cadrul sistemului de sondarea a opiniei si examinare. Este recomandata pentru gru..

1.918,01 Lei Fără TVA: 1.611,77 Lei

Antena USB sistem vot interactiv

Antena mobila a sistemului de  vot interactiv M+  se conecteaza  direct la portul USB al PC –ulu, pentru a gestiona sistemul de televot..

902,59 Lei Fără TVA: 758,48 Lei

SOFT control vot interactiv PowerPoint

Softul de televoting este dedicat configurarii si gestiunii sesiunilor de examinare si vot interactiv si poate fi instalat pe oricate calculatoare, Ac..

956,03 Lei Fără TVA: 803,39 Lei

Geanta sistem televot M+

Geanta depozitare antena si telecomenzi de vot, sistem M+,  fara functie de acumulator. CaracteristiciModele: 50/100 bucatiMaterial: textilC..

243,46 Lei Fără TVA: 204,59 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...