Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Echipamente audio profesionale este magazinul online al Amro Electronic Grup.

Suntem de peste 20 de ani in afacerea cu solutii audio-viziuale: muzica ambientala, alarmare/evacuare vocala, audio conferinta, traducere simultana, iluminat pentru cladiri. Ne adresam integratorilor de curenti slabi si beneficiarilor finali. Oameni  care cauta sa investeasca in tehnologie certificata de ultima generatie la costuri de achizitie care sa garanteze o marja motivanta de profit. Ne ajuta brandurile remarcabile din portofoliu: Proel, Ic Audio, Paso. Sunt producatori europeni, prezenti in peste 100 de tari din lume, pe care ii importam si exclusiv, in Romania. 

Experienta isi spune cuvantul  

Proiecte sonorizare public address retail: Baneasa Shopping Center, Sun Plaza, CityParc, Dragonul Rosu, Mall Tiago, Carrefour, Cora, Dedeman, Praktiker, C&A, Gymboland, Nexus, Smyk Kids , Takko – vezi lista completa de referinte

Despre noi

  CE SOLUTII GASITI LA NOI?

  SONORIZARE AMBIENTALA |ADRESARE PUBLICA COMERCIALA

  Echipamente public address -instalatii audio pe linie de 100V- gandite sa simplifice montajul si sa functioneze optim, pentru difuzarea de muzica ambientala si/sau anunturi:  boxe tavan fals, incinte audio de perete, coloane de sunet, amplificatoare PA, mixere audio, baze microfonice pentru anunturi, atenuatoare de volum, surse audio compacte, egalizatoare, dulapuri rack si altele. 

     

      VOICE EVACUATION SYSTEMS

  Sisteme integrate si echipamente audio EVAC, obligatorii  in sonorizarile de spatii publice, pentru avertizarea si evacuarea in situatii de urgenta: zeci de modele de difuzoare EN54, amplificatoare de back-up, sisteme compacte de alarmare vocala, solutii integrate si altele.


  ECHIPAMENTE AUDIO PROFESIONALE

  Echipamente audio pentru scena: microfoane voce, mixere audio, amplificatoare si unitati de putere, preamplificatoare pentru microfoane, monitoare de scena, echipamente audio line array, boxe active, boxe pasive, subwoofere, sisteme de sonorizare portabile si accesorii.


  CONFERINTA AUDIO, TRADUCERE SIMULTANA SI VOT

  Amro Grup va pune la dispozitie sisteme de discutii, traducere simultana pentru conferinte, seminarii, consilii; sisteme de vot interactiv wifi, cu functii complexe si pret accesibil. Echipamente variate si accesibile, pentru nevoi diverse.


  SOLUTII AUDIO GHID PENTRU TURISM SI MUZEE

  Fie ca vorbim de vizitarea unui muzeu, oras sau diverse obiective dintr-un circuit turistic, punem la dispozitie aparate audioghid profesionale, accesibile, special concepute pentru muzee, tururi de oras si ghizi de turism. Alegeti din gama noastra de produse echipamentele cele mai potrivite nevoilor dvs. - sisteme de comunicare pentru ghizi profesionisti sau aparate audio guide cu informatii preinegistrate pentru turisti!


  SIRENE ALARMARE CIVILA SI INDUSTRIALA

  Pentru alarmarea civila, tehnicienii Amro au proiectat sisteme integrate care sa raspunda exact nevoilor de siguranta ale comunitatilor, respectand in acelasi timp si prevederile IGSU. Pentru alarmarea industriala, avem solutii diverse: sirene de mica/medie/mare putere, sirene ANTIEX, sirene autoalimentate/actionate radio, sirene cu acumulator, rampe luminoase, sirene politie, lumini salvare etc.


  ILUMINAT ARHITECTURAL SI DE SCENA

  Echipamente de lumini cu led pentru fatade, fantani, piscine si gradini; proiectoare si moving head-uri pentru spectacole , lumini PAR LED, proiectoare si reflectoare cu led pentru scena / teatru,  masini cu efecte fum si ceata, efecte lumini, lasere si altele. 

  ECHIPAMENTE AUDIO-VIDEO PENTRU SALI DE CINEMA

  Cinemeccanica (Italia): aparate de proiectie, sisteme audio hi-end, ecrane;


  LAMPI CU LED PENTRU TREPTE/MOBILA

  Iluminat ambiental inteligent: avem numeroase modele de lampi cu LED pentru mobila, baie, scari si trepte, holuri, camere copii, cu functii inteligente (senzor crepuscular, senzor de miscare, receiver radio etc), fabricate in Polonia de Skoff si Ledix, doua companii de varf in industria iluminatului ambiental.


  DE CE  SA NE ALEGETI?


  La Amro Electronic Grup gasiti produse inovatoare si experienta practica pe care tehnicienii o pun la dispozitia dvs, la preturi mai bune - asa se explica de ce cream solutii audio optimizate pentru aplicatii extrem de variate, de dimensiuni diferite - putem demonstra!

  Sunetul discret  dintr-o cafenea, mesajele promotionale si anunturile din magazine, muzica ambientala echilibrata dintr-un restaurant ori sunetul unic dintr-un club sau concert sunt percepute diferit deoarece sistemele audio au particularitati si functii diferite. Tehnicienii Amro au cunostintele si tehnologia potrivite pentru orice tip de aplicatie, de orice dimensiune. 


  Cand muzica ambientala este optim proiectata, produce emotie, un sentiment de bine si de confort iar oamenii au tendinta sa petreaca mai mult timp in acel loc. Influenteaza decizia de cumparare si recomandarile ulterioare. Insa, o experienta acustica placuta  e garantata doar de un sunet de calitate. 


  Pana in prezent, am echipat numeroase companii si institutii din intreaga tara: de la mari centre comerciale (Sun Plazza, Baneasa Shopping Center, Tiago Mall) la cladiri impresionante de  birouri, hoteluri, la micul coafor sau cafeneaua cocheta din cartier. Vezi referinte!

   


  Nevoi, asteptari, limitari? Vrem sa aflam!  Amro face echipa buna cu clientii si construieste proiectele avandu-i in centrul atentiei:  de la tipul de ambianta dorit, controlul difuzarii audio, estetica instalatiei de sunet si orice alte detalii. Punem intrebari ca sa aflam ce asteptari aveti, ce restrictii intampinati si care este cea mai buna solutie pentru dvs. Suntem in masura sa cream solutii optimizate pentru orice aplicatie, sonorizare de interior sau de exterior, sunet ambiental sau de putere, instalatie audio fixa sau mobila. Avem branduri cu game de produse extinse, pentru fiecare buget si proiect!


  Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
  - Membru staff BCR
  Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
  - Proprietar restaurant Pata Negra
  Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
  - Product Manager Eta2U
  Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
  - Responsabil achizitii, R.A.R.
  ”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
  - Administrator Pensiune
  Loading...
  Loading...