Procesoare de sunet

Procesoare de sunet

Procesorele de sunet sunt elementul cheie in orice instalatie audio profesionala. Pentru un sunet de calitate integreaza in configuratia ta audio procesorul de sunet potrivit. Programeaza o vizita in Showroom sa testezi o gama variata de ehipamente si sa iti raspundem la toate intrebarile.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Compresor audio DBX 166 XS pentru aplicatii de studio sau live

DBX 166 XS este un compresor audio cu o dinamica excelenta recomandat pentru aplicatii de studio sau live. Dotat cu XLR si Jack 1.4 in-out.  Mod ..

1.217,31 Lei Fără TVA: 1.022,95 Lei

Egalizator Grafic 31 benzi, Stereo, GEO3102F Phonic, pentru ajustarea amplitudinii semnalului audio

GEO3102F Phonic  este un egalizator grafic audio cu 31 de benzi cu doua canale, cu 6 sau 12 dB cut sau boost in pasi de 2/3 octave. Constructie r..

980,77 Lei Fără TVA: 824,17 Lei

Procesor AntiLarsen, FSHIFTER, Proel

Proel FSHIFTER este un procesor automat pentru eliminarrea feedback-ului acustic in cadrul sistemelor audio implementate in biserici, sali de conferin..

1.716,11 Lei Fără TVA: 1.442,11 Lei

Procesor Audio Digital ptr Sistemele PA, DSX26

DSX26 este un procesor digital conceput pentru a controla sistemele PA, cu 2 intrari si 6 canale de iesire, fiecare cu limitator s..

3.141,25 Lei Fără TVA: 2.639,71 Lei

Procesor audio digital, 24-bit AD/DA DSP206, t.Racks, pentru claritate si control in aplicatii audio

DSP206 t.Racks  este un procesor audio dotat cu 2 intrari si 6 iesiri, XLR balansat. Este echipat cu convertor AD / DA 24 de biti. DSP206 t.Racks..

2.473,43 Lei Fără TVA: 2.078,51 Lei

Procesor de semnal digital RTA si control de la distanta PRONET, PC260, Proel

PC260 este un procesor de semnal digital, bazat pe tehnologia CORE DSP. Modelul PC260 de la Proel, include un set complet de functii, cu 2 i..

6.834,75 Lei Fără TVA: 5.743,49 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...