Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Audio Ghid

Audio Ghid

Produsele de aici sunt cea mai eficienta solutie de ghidare automata (self-guided) a turistilor sau vizitatorllor.  Acestia viziteaza in ritm propriu ascultand in casti  informatii preinregistrate, in limba dorita.  Acestea sunt accesate in doua moduri: fie tastand cifra alocata fiecarui exponat, fie selectand inregistrarea din meniul aparatului.  Aparatele suporta un volum mare de informatii:  pana la 10 limbi straine, cu 9999 de fisiere audio mp3/limba.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Stand kiosk/Totem informare, interior, ecran 22” si dozator automat igienizare, 36x218x14.6 cm

INFOSAN este un stand infochiosc multimedia elegant, de interior, cu display 22” si dispersor automat de igienizare. In esenta, e un supercomputer (wi..

20.777,41 Lei Fără TVA: 17.460,01 Lei

AM02, audioghid monolingv cu player Mp3, casti si card SD

AM02 este, poate, cel mai ieftin si personalizabil audioghid. Foarte bun pentru informare si promovare, are incluse casti, snur, acumulator.  Per..

237,52 Lei Fără TVA: 199,60 Lei

Audio ghid muzee mp3, 8 limbi, e-Guide

EGUIDE un audioghid care spune povesti memorabile, in mai multe limbi. Functioneaza ca un player, stocand informatii audio care urmeaza sa fie asculta..

1.116,36 Lei Fără TVA: 938,12 Lei

Audioghid cu inregistrare mp3 in limbi multiple Happy Guide

HAPPY GUIDE e un model de  audioghid  deosebit  in piata, adaptat persoanelor cu deficiente de vaz (tastatura Braille),  unic in R..

1.241,06 Lei Fără TVA: 1.042,91 Lei

Incarcator profesional tip valiza "drop-in" si depozitare pentru 40 aparate Guide 3

Incarcator profesional tip valiza  "drop-in" si depozitare pentru 40 aparate audioghid Guide 3Specificatii tehnice:- Constructie solida din lemn ..

3.735,06 Lei Fără TVA: 3.138,71 Lei

Incarcator USB/Priza pentru audioguide AM02

Incarcator individual pentru incarcare la PC/priza, pentru audioghidul AM02. ..

35,63 Lei Fără TVA: 29,94 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...