Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Hoteluri si Pensiuni

Hoteluri si Pensiuni

Pachete standard de sonorizare pentru hoteluri si pensiuni, in interior si exterior. Sistemele de sonorizare ambientala propuse de Amro sunt compuse din echipamente audio profesionale marca Proel Italia, proiectate pentru a oferi un sunet de calitate superioara, rezistenta la uzura si folosire nonstop, la pret excelent!

Produse pe pagină:
Sortare după:

Instalatie Sonorizare Hotel

Instalatia audio completa pentru sonorizarea unui hotel poate aduce un plus de succes afacerii tale, clientii vor fi mai relaxati si isi vor dori..

17.992,44 Lei Fără TVA: 15.119,70 Lei

Instalatie Sonorizare Terasa Hotel

Instalatia completa de sonorizare pentru terasa unui hotel poate fi compusa dintr-o unitate de putere 240 W rms, mai multe incinte audio de tip c..

13.420,11 Lei Fără TVA: 11.277,40 Lei

Sistem EVAC Pentru Interior Hotel

Sistemele public address sunt extrem de utile cand avem informatii de transmis sau mesaje pentru personal,  in timp real, cu claritate.  Fun..

34.381,60 Lei Fără TVA: 28.892,10 Lei

Sistem EVAC Pentru Interior/Exterior Hotel

Sistemele public address sunt extrem de utile cand avem informatii de transmis sau mesaje pentru personal,  in timp real, cu claritate.  Fun..

42.884,96 Lei Fără TVA: 36.037,78 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...