Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Cum primesc produsele?

LIVRAREA PRODUSELOR

Daca te-ai decis sa faci comanda online, produsele le veti primi direct la adresa indicata.

www.echipamente-audio-profesionale.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei prin FAN Courier sau la cerere, prin curierul dorit.

Daca optati pentru plata la livrare, selectati optiunea cont colector, pentru a evita alte plati suplimentare.

  • Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc (confirmate telefonic/in scris) si achizitionate prin intermediul site-ului variaza intre 24 si 48 ore.
  • Termenul de livrare pentru produsele comandate variaza in functie de fabricant si se solicita de catre client telefonic sau pe e-mail.

Livrarea standard se face prin Fan Courier, in cca 24-48 ore. 


Toate costurile legate de transportul produselor sunt suportate de catre Client. 

Livrarea in strainatate: livram doar pe teritoriul Romaniei.

 

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...