Livrarea Produselor

LIVRAREA PRODUSELOR

www.echipamente-audio-profesionale.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei prin FAN Courier sau la cerere, prin curierul dorit.

  • Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc (confirmate telefonic/in scris) si achizitionate prin intermediul site-ului variaza intre 24 si 48 ore.
  • Termenul de livrare pentru produsele comandate variaza in functie de fabricant si se solicita de catre client telefonic sau pe e-mail.

Livrarea standard se face prin Fan Courier, in cca 24-48 ore, insa Clientul are dreptul de a-si selecta propriul curier. Toate costurile legate de transportul produselor sunt suportate de catre Client. 

 DREPTUL DE RETUR

Conform legii OG Nr. 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din contract, in cazul tranzatiilor online, fara motiv, fara penalitati, in maxim 14 zile de cand intrati in posesia produselor.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa notificati Amro Grup in scris, completand Cererea de Retur pe care o puteti descarca de aici si sa o trimiteti pe office {at} amro.ro

Puteti completa si online formularul de retur


Returnati produsele in aceeasi stare in care le-ati primit. In cutia originala, nedeteriorata, cu toate accesoriile si documentele cu care le-ati primit.

Orice defect, trebuie semnalat in maxim 24 de ore de la receptia fizica a produselor. In caz contrar, nu va fi luat in considerare si pierdeti dreptul de retur.

Daca primiti produse cu defecte vizibile cu ochiul liber (zgarieturi, lovituri, ciobituri, ambalaj deteriorate etc) cereti imediat curierului sa intocmeasca proces verbal de constatare si contactati-ne pe email (office {at} amro.ro)

 

Dupa cele 14 zile de la intrarea bunurilor in posesia dvs fizica (dvs sau o terta persoana) perioada de retragere expira.

Dreptul dvs de retragere este anulat de lege atunci cand deteriorati produsele si ambalajele originale, din diverse motive:

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc care fac imposibila revanzarea ulterioara.

Exceptional, daca produsul sufera deteriorari exterioare (exclus deteriorari ce tin de functionare) usor vizibile cu ochiul liber pentru care consumatorul este responsabil direct, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului  pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Produsele returnate vor fi transmise catre service-ul AMRO GRUP pentru a verifica si starea de functionare. Daca se vor constata vicii sau deteriorari de care cumparatorul se face responsabil, service-ul va intocmi un process verbal care va contine inclusiv costurile reparatiei (dupa caz).

AMRO GRUP va emite automat o factura pe numele cumparatorului dar si copia procesului verbal eliberata de service. AMRO GRUP va rambursa consumatorului diferenta dintre pretul pe care cumparatorul l-a achitat pentru produsul returnat si factura emisa in baza procesului verbal intocmit de service-ul autorizat.

Returnarea banilor, in oricare situatie se face imediat, direct in contul bancar indicat de comparator, in cererea de retur.

Costul returului, conform legii, este achitat de catre comparator.Ii veti achita direct curierului, la tariful standard.

Adresa la care veti expedia returul este Strada Pelinului 22, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti.

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...