Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Sisteme Integrate Protectie Civila

Sisteme Integrate Protectie Civila

Pentru alarmare civilă în situații de urgență,  ne adresăm pieței cu sisteme performanțe conforme cu normele IGSU.  Pentru localități,  inginerii de sunet au proiectat un sistem de avertizare cu comandă locală, prin fir. Este dotat cu  un panou de comandă de la care pot fi acționate direct cele  4 tonalități de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de urgență. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Alarmare Civila - 60 dB Raza Actiune 1500 m

Un sistem de alarmare si protectie civila pentru localitatile  care au nevoie de alertarea populatieiei pe o raza de minim  1500 m. Permite ..

25.801,04 Lei Fără TVA: 21.681,55 Lei

Alarmare Civila- 60 dB Raza Actiune 1000 m

Pentru alarmarea  rapida a populatiei, propunem un sistem integrat  prin care se instiinteaza, indruma si avertizeaza eficient populatia. Im..

19.328,51 Lei Fără TVA: 16.242,45 Lei

Alarmare Civila- 60 dB Raza Actiune 2000 m

Un sistem de alarmare si protectie civila pentru localitatile  care au nevoie de alertarea populatieiei pe o raza de minim  2000 m. Permite ..

30.284,31 Lei Fără TVA: 25.449,00 Lei

Alarmare Civila- 60 dB Raza circa 500 m

Pentru avertizare vocala si alarmare civila, ce acopera eficient o raza de 500 m, tehnicienii au gandit o structura de instalatie care sa permita difu..

13.093,51 Lei Fără TVA: 11.002,95 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...