Biserici

Biserici

Aveti nevoie de un sistem de sonorizare nou pentru biserica, sau de imbunatatirea celui existent? Amro va propune o serie de pachete de sonorizare bazate pe proiecte reale, implementate in peste 200 de biserici si manastiri din Romania!

Produse pe pagină:
Sortare după:

Instalatie sonorizare biserica standard

Acest pachet de sonorizare profesionala se adapteaza majoritatii cerintelor specifice bisericilor romanesti.  Este un sistem audio comp..

7.387,00 Lei Fără TVA: 6.207,56 Lei

KIT Extindere sistem audio biserica

Acest pachet de sonorizare a fost alcatuit de specialistii Amro Electronic Grup pentru a suplimenta instalatia de sunet a unei biserici. Kit-ul pentru..

8.158,95 Lei Fără TVA: 6.856,26 Lei

Pachet Sonorizare Biserica 14 boxe

Un lacas de cult modern merita o sonorizare pe masura. Cu pachetul nostru complet de sonorizare profesionala pentru biserica, veti beneficia de cele m..

23.099,21 Lei Fără TVA: 19.411,10 Lei

Pachet Sonorizare Biserica 6 boxe

Un lacas de cult modern merita o sonorizare pe masura. Cu pachetul nostru complet de sonorizare profesionala pentru biserica, veti beneficia de cele m..

11.935,58 Lei Fără TVA: 10.029,90 Lei

Pachet Sonorizare Biserica 8 boxe

Un lacas de cult modern merita o sonorizare pe masura. Cu pachetul nostru complet de sonorizare profesionala pentru biserica, veti beneficia de cele m..

11.163,63 Lei Fără TVA: 9.381,20 Lei

Pachet sonorizare biserica mica

Acest pachet de sonorizare se adreseaza bisericilor de dimensiuni mai mici, care cauta o instalatie de sunet performanta, la pret foarte accesibil. Si..

5.314,60 Lei Fără TVA: 4.466,05 Lei

Sistem audio complet sonorizare biserica

Acest pachet de sonorizare complet este conceput astfel incat sa acopere atat amplificarea la interior, cat si cea de exterior, cu reglare separata vo..

8.847,77 Lei Fără TVA: 7.435,10 Lei

Sistem sonorizare biserica din lemn

Acest pachet de sonorizare este conceput de specialistii Amro Electronic Grup special pentru biserici cu particularitati acustice (din lemn, de exempl..

10.682,64 Lei Fără TVA: 8.977,01 Lei

Sistem sonorizare biserici 6 microfoane

Sistemul de sonorizare cu 6 microfoane este conceput pentru optimizarea difuzarii sunetului in biserici. Cele sase microfoane sunt raspandite in..

11.223,01 Lei Fără TVA: 9.431,10 Lei

Sonorizare biserica (pachet PRO)

Pentru sonorizarea bisericilor, tehnicienii AMRO propun un sistem de sonorizare cu pret avantajos, recomandat pentru biserici unde este necesar un sun..

8.936,84 Lei Fără TVA: 7.509,95 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...