Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Garantie si Origine

GARANTIA PRODUSELOR


Noi, SC AMRO ELECTRONIC GRUP SRL cu sediul in Bucuresti, Strada Drumul Gazarului 43-45, RO 17264163 asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsulele  corespund documentatiilor de executie ale fabricantulul si declaratiei de conformitate emisa de reprezentantul din Romania. Toate produsele comercializate sunt conforme cu standardele  de calitate.

Garantia legala pentru garantia tehnica se acorda pe o perioada de 12 luni de  la data cumpararii produsului. Cumparatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre Iipsa de conformitate in termen de 2 luni de la data constatarii. Garantia de conformitate este de 2 ani de la data facturii. Proba lipsei de conformitate se face conform art. 18 din L449/2003. Vanzatorul nu raspunde pentru nicio Iipsa a conformitatii rezultate dintr-o instalare incorecta a produsului, prin nerespectarea instructiunilor de instalare. Costul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului. Comerciantul trebuie sa isi indeplineasca obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 de zile de la data la care consumatorul a transmis comanda conform OG 130/2000. In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile. 


 Vanzatorul acorda cumparatorului garantie comerciala care incepe la data cumpararii produsului. Pe durata perioadei de garantie produsul va fi reparat gratuit la sediul firmei sau al unui service nominalizat de furnizor, transportul fiind asigurat de catre Client.


Nu se acorda garantie pentru daune provocate din cauza:

 • Neglijentei, neatentiei, greselilor de manipulare, de intretinere si de exploatare (nerespectarea informatiilor din instructiunile de instalare si folosire);
 • Reparatiilor, modificarilor executate de o persoana sau unitate neautorizata de societatea noastra;
 • Schimbarii starii originale a echipamentului, componentei de influente naturale (rugina) sau de pastrarea in conditii improprii (praf, umiditate, temperatura, radiatii, etc.);
 • Spargerilor si in general pagubelor mecanice datorate caderii, transportului necorespunzator, intemperiilor, etc., unor variatii anormale de tensiune sau datorate unei racordari electrice gresite;
 • Alimentarea generala a echipamentelor se va face de la reteaua de curent alternativ folosindu-se pentru aceasta numai prize cu impamantare de tip shucko, iar alimentarea componentelor se va face de la o sursa corespunzatoare conditiilor de instalare.
 • Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor si in general orice tip de consumabile.
 • Garantia este valabila doar pe teritoriul national.
 • Daca in timpul garantiei intervine vreun defect, odata cu reclamatia se va prezenta in original factura de achizitie a produsului si acest document, ce serveste drept Certificat de Garantie, conform L449/2003 si OG 21/1992.
Cumparatorul pierde drepturile conferite de prezenta Garantie daca:
 • Nu prezinta in original prezentul Certificat de Garantie impreuna cu factura originala de achizitie a produsului returnat in ambalajul original, impreuna cu documentatia originala;
 • Numarul si seria produsului sau orice semne de identificare de pe produs au fost sterse sau distruse, etichetele sau sigiliile de garantie nu sunt intacte;
 • Constatarea defectiunilor se face in termen de 48 de ore lucratoare de la sesizarea acestora de catre beneficiar.
Reparatia se face in termen de 7 pana la 21 zile de la receptia produsului la sediul SC AMRO ELECTRONIC GRUP SRL. In cazul lipsei pieselor de schimb la furnizor, inlocuirea acestora se face in maxim 30 de zile lucratoare de la primirea echipamentului pentru depanare. In acest caz garantia totala a echipamentului sau componentei se extinde automat cu perioada de timp necesara inlaturarii defectiunii.
In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei (datorata convingerii beneficiarulul ca exista un defect), cumparatorul este obligat la plata contravalorii de investigare a produsului. In situatia in care cumparatorul va revinde echipamentele, noul cumparator nu va beneficia de prevederile prezentulul certificat de garantie decat in conditiile in care firma SC AMRO ELECTRONIC GRUP SRL este instiintata de revanzare in termen de maxim 7 zile calendaristice de la incheierea contractului de vanzare-cumparare.
Nu comercializam separat consumabile si acestea nu fac obiectul service-ului. TG incepe de la data vanzarii produsului si se prelungeste cu timpul scurs de la data repunerii in stare de functionare. Prelungirea TG se inscrie in Certificatul de Garantie de catre unitatea de service. Se asigura contra cost repararea produsului in afara TG in cadrul duratei medii de utilizare declarate.


ORIGINE SI CERTIFICARI

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Specificatii tehnice:Sursă de lumină: 4x LED-uri COB RGBW, de 30 wați fiecare.Unghiul fasciculului: ..
1.840,81 Lei
Fără TVA: 1.546,90 Lei
BAR24x4IP65 este o bara LED cu factor de protectie IP65 ideala pentru iluminatul exterior in conditi..
1.199,50 Lei
Fără TVA: 1.007,98 Lei
IQ PAR este un Proiector PAR LED profesional compus din 12 LED-uri de 12 wați RGBW 4in1 si optică de..
700,70 Lei
Fără TVA: 588,82 Lei
PAR7x10WALU este un PAR LED profesional din aluminiu cu 7 LED-uri RGBW, 10 wați fiecare, Diafra..
498,80 Lei
Fără TVA: 419,16 Lei
IPA-50 este un mixer amplificator profesional capabil să livreze până la 50W, cu radio FM, play..
801,64 Lei
Fără TVA: 673,65 Lei
IPA-120 este un mixer amplificator profesional capabil să livreze până la 120W, cu radio FM, pl..
1.223,25 Lei
Fără TVA: 1.027,94 Lei
IPA-240 este un mixer amplificator profesional capabil să livreze până la 240W, cu radio FM, pl..
2.149,59 Lei
Fără TVA: 1.806,38 Lei
IPA-360 este un amplificator cu mixer pentru aplicatii de tip Public Address, cu 6 zone control..
3.960,71 Lei
Fără TVA: 3.328,33 Lei
Quadro DSP 6.4, este un amplificator digital DSP de 4 x 1500W@4Ω / 4 x 2000W@8Ω, Bridge 2 x 3200W@8Ω..
9.797,86 Lei
Fără TVA: 8.233,50 Lei
Quadro DSP 2.0, este un amplificator digital DSP de 4 x 500W@4Ω / 4 x 300W@8Ω, Bridge 2 x 1000W@8Ω, ..
4.970,19 Lei
Fără TVA: 4.176,63 Lei
Master Audio MD1200 este un amplificator audio cu Media Player BLUETOOTH/USB/SD, ce dispune de o put..
1.039,17 Lei
Fără TVA: 873,25 Lei
IPA-480 Paging Microphone este o baza microfonica dedicata pentru apelarea generala sau pe 6 zone,&n..
991,66 Lei
Fără TVA: 833,33 Lei
IPA-480 este un amplificator all-in-one cu o putere totala de 480W distribuita pe 6 zone controlabil..
3.776,63 Lei
Fără TVA: 3.173,64 Lei
GLOW2 este o bara mobila cu 8 capete laser rosu de 500 mW fiecare diodă, 8 LED-uri alb cald de ..
3.972,59 Lei
Fără TVA: 3.338,31 Lei
RAZOR LASER este un sistem de laser profesional cu 6 capete mobile cu motor pas cu pas RGB Laser col..
5.771,83 Lei
Fără TVA: 4.850,28 Lei
Loading...
Loading...