Cum Platesc

Prin intermediul acestui site vindem catre urmatoarele categorii de clienti:

•    Societate Comerciala;
•    Persoana Fizica Autorizata;
•    Intreprindere Individuala;

Esti persoana fizica si vrei sa cumperi produse de la noi? Prin platforma marketplace, de la Emag iti putem vinde produsele.

Plata se face astfel:

Prin OP  (Ordin de plata bancar)

•    Clientul comanda produsele fie direct de pe site, fie telefonic/email.
•    Imediat, vei primi  un mesaj de confirmare pe adresa de email folosita la inregistrare. Veti fi contactat pentru confirmarea comenzii, de fiecare data.
•    Efectueaza plata in contul bancar al AMRO Grup apoi o confirma, pe email.
•    Daca produsele sunt in stoc, vor fi livrate imediatla adresa dorita de catre client. Daca trebuie comandata, veti fi anuntat telefonic.
•    Plata transportului intra in obligatia clientului.

Ramburs – direct curierului
•    Clientul va plati direct curierului contravaloarea produselor, pe baza chitantei pe care o va primi de la firma de curierat.
•    In colet, impreuna cu produsele, clientul va gasi si documentele fiscale ale vanzatorului: factura fiscala, certificatul de garantie, documentele de conformitate.

Cash – la sediul societatii Amro Grup

•    Plata se face Cash, direct la sediul nostru, pe baza facturii fiscale si a chitantei aferente, emise de vanzator.

 

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...