Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Difuzoare sferice

Difuzoare sferice

Incintele audio sferice pendante se recomanda in sistemele de sonorizare ambientala si public address din spatii cu tavan inalt - puburi, cafenele, mall-uri etc. Difuzoarele sferice sunt fabricate in Italia de Proel si functioneaza in sistemele audio pe linie de 10 V.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Incinta audio pendanta 30W,PW500W, Master Audio

Master Audio PW500W este o incinta sferica pendanta, in 2 cai, cu o putere selectabila de 30-15-7,5-3,8W pe linie de 100V sau impedanta 8 ohm. Design-..

409,73 Lei Fără TVA: 344,31 Lei

Incinta audio pendanta 40W,PW600W, Master Audio

Master Audio PW600W este o incinta sferica pendanta, in 2 cai, cu o putere selectabila de 40-20-10-5W pe linie de 100V sau impedanta 8 ohm. Design-ul ..

498,80 Lei Fără TVA: 419,16 Lei

Incinta Audio Pendanta, 10W, CSB10, Proel

Proel CSB10 este o incinta sferica pendanta de 10W/ 100V, are un design modern si este recomandata in sonorizari de spatii cu tavan inalt, instalatii ..

480,99 Lei Fără TVA: 404,19 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...