Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII


1. Date Societate

  • Amro Electronic Grup SRL
  • Sincai Gheorghe, 2, Bl. 4, Sc. B, Sector 4- Bucuresti (Romania) 040311
  • J40/3350/2005; RO 17264163;
  • IBAN: RO47BTRL04301202R81470XX;
  • Transilvania Bank–Ag. Tineretului

Toate informatiile din cadrul  acestui website sunt proprietatea  AMRO Electronic Grup  SRL. Folosirea oricaror date, imagini sau informatii, fara acordul in scris al Societatii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil sau penal conform legii nr. 8/1996 pentru protectia drepturilor de autor).
Vanzatorul are dreptul de a  aduce modificari in  continutul si/sau structura site-ului, oricand,  fara o informare prealabila. Utilizand acest site ati citit si ati acceptat termenii si conditiile societatii noastre.
Continutul prezentului website este administrat in totalitate de AMRO Electronic Grup SRL,  denumita in continuare Vanzator.

Persoana juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul www.echipamente-audio-profesionale.ro  este denumita in continuare Client.
Intreg continutul  site-ului este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

2. Costuri
Costul total achitat de catre client este compus din pretul produsului/elor + cheltuielile de transport, acolo unde se aplica.

3. Returnarea Produselor
Conform O.G. 130/2000:
•    Acest site nu vinde catre persoane fizice, ci exclusiv catre persoane juridice ori PFA-uri.

4. Securitatea  datelor cu caracter personal  
Vanzatorul va folosi datele personale introduse de catre Client exclusiv pentru emiterea facturilor, livrare, confirmarea comenzilor si eventuale comunicari ulterioare cu clientii: promotii, modificari aduse site-ului, alte informatii utile. (Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date).
Accesand site-ul echipamente-audio-profesionale.ro utilizatorul devine responsabil pentru gestionarea contului si a parolei personale, Vanzatorul nu va fi responsabil pentru erorile cauzate de neglijenta utilizatorului in gestionarea securitatii si a confidentialitatii contului/parolei.

AMRO Eectronic Grup garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor, insa nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. Totodata, nu garanteaza ca serverul si/sau site-ul/ adresele de e-mail nu pot transmite virusi sau alte elemente daunatoare dispozitiilor de calcul.

5. Continutul site-ului si declinarea responsabilitatii
www.echipamente-audio-profesionale.ro incearca sa informeze corect si complet, prin descrieri, specificatii tehnice si fotografii reale, insa admite ca pot aparea oricand erori datorate operarii manuale sau electronice a informatiilor. Fotografiile prezentate pe acest site au caracter informativ si pot sa includa/excluda accesorii sau componente, sau sa apara diferente de culoare. Utilizatorul va folosi modalitatile de contact “vezi Contact” pentru a cere informatii suplimentare din partea Societatii, in scris, pe e-mail.

Prin  lansarea comenzii si cumpararea produsului/produselor, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, cu valoare de contract valabil incheiat.
Daca inainte de livrare se constata o neconcordanta de pret/caracteristici gresit introduse in bazele de date/ afisate, Vanzatorul are dreptul de a anula comanda si de a informa clientul in legatura cu eroarea aparuta.

Vanzatorul nu raspunde de defectiunile aparute ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a produselor cumparate si nici nu ofera vreo garantie, in acest caz. Produsele trebuie folosite exclusiv in scopul in care au fost fabricate, altfel Vanzatorul nu are nicio raspundere pentru defectiunile ce pot aparea.

Preturile afisate pe www.echipamente-audio-profesionale.ro sunt exprimate atat in RON, cat si in EUR, si includ TVA.
Stocul produsului nu poate fi garantat de catre Vanzator, deoarece pot aparea discontinuitati inclusiv in stocurile producatorilor. Pentru confirmarea stocului Clientul trebuie sa contacteze Vanzatorul, “vezi Contact”.

Pentru produsele al caror pret nu este afisat (sau este afisata suma "0") clientul este rugat sa ceara o cotatie telefonic/pe e-mail. "Vezi Contact".

Pentru platile efectuate in avans, pentru produse confirmate, dar nelivrate, clientul are dreptul de a primi suma achitata. Daca produsele comandate nu pot fi livrate, clientul are dreptul sa incaseze imediat doar sumele achitate de acesta in contul Vanzatorului, fara alte despagubiri.
Contravaloarea transportului/asigurarii produselor intra exclusiv in obligatia cumparatorului. Clientul are dreptul de a solicita firma de curierat dorita.

6. Oferte promotionale si concursuri
Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil si in perioada valida, in conditiile afisate pe site. Regulamentul promotiilor si al concursurilor  organizate sunt concepute de Vanzator si publicate pe site. Fotografiile din ofertele promotionale au titlu informativ.
Dispute si conflicte

Orice posibil conflict sau disputa aparuta intre Vanzatori si Client se va solutiona pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti. In cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila, legile romanesti vor fi aplicate  si autoritatile vor intermedia solutionarea conflictelor.

 

Loading...
Loading...