Biserici

Biserici

Aveti nevoie de un sistem de sonorizare nou pentru biserica, sau de imbunatatirea celui existent? Amro va propune o serie de pachete de sonorizare bazate pe proiecte reale, implementate in peste 200 de biserici si manastiri din Romania!

Produse pe pagină:
Sortare după:

Instalatie sonorizare biserica standard

Structura  acestui pachet de sonorizare profesionala  este potrivit pentru folosirea in majoritatea bisericilor.  Este un sistem ..

€ 841 Fără TVA: € 707

KIT Extindere sistem audio biserica

Acest pachet de sonorizare a fost alcatuit de specialistii Amro Electronic Grup pentru a suplimenta instalatia de sunet a unei biserici. Kit-ul pentru..

€ 1.240 Fără TVA: € 1.042

Pachet sonorizare biserica mica

Acest pachet de sonorizare se adreseaza bisericilor de dimensiuni mai mici, care cauta o instalatie de sunet performanta, la pret foarte accesibil. Si..

€ 499 Fără TVA: € 419

Sistem audio complet sonorizare biserica

Acest pachet de sonorizare complet este conceput astfel incat sa acopere atat amplificarea la interior, cat si cea de exterior, cu reglare separata vo..

€ 971 Fără TVA: € 816

Sistem sonorizare biserica din lemn

Acest pachet de sonorizare este conceput de specialistii Amro Electronic Grup special pentru biserici cu particularitati acustice (din lemn, de exempl..

€ 1.260 Fără TVA: € 1.059

Sistem sonorizare biserici 6 microfoane

Sistemul de sonorizare cu 6 microfoane este conceput pentru optimizarea difuzarii sunetului in biserici. Cele sase microfoane sunt raspandite in..

€ 1.515 Fără TVA: € 1.273

Sonorizare biserica (pachet PRO)

Pentru sonorizarea bisericilor, tehnicienii AMRO propun un sistem de sonorizare cu pret avantajos, recomandat pentru biserici unde este necesar un sun..

€ 1.085 Fără TVA: € 912

Loading...
Loading...