Color Changer

Color Changer

Proiectoare de tip color changer pentru jocuri de lumini in club, pe scena, in sali de spectacole etc. Color changer-ele sunt faricate in Italia de Music & Lights si sunt excelente pentru evenimente DJ si cluburi.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Color Changer RGB, LUMIPAR56, MUSIC & LIGHTS

LUMIPAR56 este un proiector lumini multicolore, model superslim, prevazut cu 108 led-uri RGB, 3-7 canale DMX, cu intrebuintari multiple: iluminat arhi..

€ 82 Fără TVA: € 69

Proiector Arhitectural Led-uri RGB/ Full Collor, LUMIPIX6TRI

LUMIPIX6TRI face parte dintr-o gama de echipamente de iluminat arhitectural cu led-uri multicolore (RGB)/ Full Color, ce mixeaza impecabil peste 16 mi..

€ 199 Fără TVA: € 167

Proiector DIAMOND BALL led efect, WAPS03, Proel

Proel WAPS03 este un proiector cu led, cu efect Diamond Ball, color, ideal pentru efecte de lumini in cluburi, baruri, spectacole, petreceri, etc.Spec..

€ 80 € 65 Fără TVA: € 55

Proiector Efecte Luminoase Scena/ DJ/ Club, DERBYQ

DERBYQ este un proiector de efecte luminoase cu leduri de eficienta luminoasa sporita, efect derby plus, 4 led x 3 W, RGBW, DMX / Sound / Auto. ..

€ 121 Fără TVA: € 102

Proiector led cu efect Mosaic Array, WAPS05, Proel

Proel WAPS05 este un proiector cu led, cu efect Mosaic Array, color, ideal pentru efecte de lumini in cluburi, baruri, sali de spectacole, petrece..

€ 63 € 51 Fără TVA: € 43

Proiector led cu efect Colorful Mimosa, WAPS04, Proel

Proel WAPS04 este un proiector cu led, cu efect Colorful Mimosa, color, ideal pentru efecte de lumini in cluburi, baruri, sali de spectacole, petr..

€ 80 € 65 Fără TVA: € 55

Proiector Led Diverse Efecte Luminoase, RADION STR

RADION STR este un proiector cu efecte multiraza& jocuri lumini club& disco, cu 5 led-uri de 3 W (leduri RGBW) + 42 led alb,  efect ..

€ 197 Fără TVA: € 165

Proiector Portabil cu 3 LED-uri x 10W RGBW / FullColor, Control DMX Wifi, MOBIBLAST

​MOBIBLAST este un proiector cu alimentare pe baterie, special creat pentru diverse evenimente. Sursa de lumina este asigurata de trei capete independ..

€ 343 € 265 Fără TVA: € 223

Loading...
Loading...