Restaurante si cafenele

Ambianta placuta dintr-un restaurant se obtine cu o sonorizare profesional proiectata, care  difuzeze sunetul echilibrat, la aceeasi intensitate, in oricare punct din spatiul respectiv. Daca ati investit deja in afacerea dvs masiv, pentru design, iluminat, personal etc., un sistem comercial audio este alegerea potrivita. Este discret, este compact, se potriveste oricarui design, este accesibil ca pret si este proiectat sa functioneze non stop, fara probleme.

Acest tip de aplicatie cere ca zonele sa fie segmentate: zona clientilor, spatiile exterioare tip terasa, zona de bucatarie si spatiile administrative. Sunetul trebuie reglat pe fiecare zona, independent. 


E demonstrat, clientii sunt influentati de calitatea muzicii difuzate si acest aspect are consecinte asupra alegerilor pe care acestia le fac. 
Conform cercetatorilor de la Soundslikebranding, clientii taxeaza imediat calitatea slaba a atmosferei ambientale, atunci cand merg sa se relaxeze sau sa cumpere.


44% dintre acestia pleaca mult mai repede decat si-au propus initial.
38% aleg sa nu mai revina in acel loc.
36% comanda mult mai putin decat intentionau.
25% vorbesc negativ despre experienta avuta. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu proiectoare de sunet si amplificator combo

Acest pachet de sonorizare pentru terase este gandit special pentru cei care doresc sa ofere clientilor un mediu placut si relaxant, cu un buget mai ..

€ 586 Fără TVA: € 493

Instalatie sonorizare completa pentru terase si gradini

Sistemul de sonorizare ambientala pentru terase, asigura o acoperire uniforma, oferind o atmosfera placuta si relaxanta pentru clientii dumneavoastra...

€ 941 Fără TVA: € 791

Instalatie Sonorizare Restaurant Bistro

Sistem de sonorizare complet pentru restaurant - bistro de cca. 80 - 100 mp. Kitul audio este compus dintr-un mixer amplificator de putere 180W rms, b..

€ 1.170 Fără TVA: € 983

Instalatie Sonorizare Terasa Hotel

Instalatia completa de sonorizare pentru terasa unui hotel poate fi compusa dintr-o unitate de putere 240 W rms, mai multe incinte audio de tip c..

€ 1.859 Fără TVA: € 1.562

Kit sonorizare restaurant cu terasa

Sistemul audio complet pentru sonorizarea ambientala reprezinta alegerea ideala pentru restaurante cu  terase,  asigurand  o distributi..

€ 1.178 Fără TVA: € 990

Pachet de sonorizare ambientala si anunturi pentru restaurant

Sistem de sonorizare ambientala restaurante compus din amplificator audio de 160W, boxe de tavan fals, cd player profesional si baza microfonica pentr..

€ 969 Fără TVA: € 814

Sistem de sonorizare ambientala pentru restaurant / pub cu terasa, cu boxe de tavan si coloane audio

Pachet audio complet, pentru restaurant si cafenea cu terasa,  conceput special pentru cei care doresc o instalatie de sonorizare ambientala..

€ 1.641 Fără TVA: € 1.379

Sistem de sonorizare ambientala pentru restaurant/ pub cu terasa, cu boxe de perete si coloane audio

Acest pachet de sonorizare este destinat restaurantelor, cafenelelor, pub-urilor cu terasa. Deoarece cuprinde boxe de perete (Proel, Italia) pac..

€ 2.870 Fără TVA: € 2.412

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu coloane audio si amplificator combo

Acest pachet se adreseaza teraselor care au nevoie de o sonorizare cu echipamente mai putine, dar performante si rezistente. Amplificatorul de tip c..

€ 1.131 Fără TVA: € 951

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu coloane audio si interfata USB/RCA

Deoarece ne adresam proprietarilor de spatii exterioare, cum sunt terasele, este foarte important sa oferim un sistem de sonorizare perfomant dar..

€ 1.063 Fără TVA: € 893

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu difuzoare de gradina si amplificator combo

Aceste pachet de sonorizare se adreseaza proprietarilor de terase amplasate in parc sau alt loc cu multa vegetatie. Difuzoarele pentru gradina cu asp..

€ 924 Fără TVA: € 777

Sistem de sonorizare ambientala pentru terase, cu proiectoare de sunet si interfata USB/RCA

Acest sistem de sonorizare este destinat spatiilor exterioare de tip terasa (restaurant, cafenea) si este conceput astfel incat sa ofere un sunet..

€ 518 Fără TVA: € 435

Sonorizare Fixa - Restaurant Fast Food

Instalatie de sonorizare ambientala, fixa, completa pentru restaurante tip fast food, spatii de mici dimensiuni cca. 60 - 70 mp. Sistemul es..

€ 821 Fără TVA: € 690

Sonorizare restaurant 2016 (Pachet PRO)

Tinand cont de particularitatile sonorizarii unui restaurant, tehnicienii propun atat o instalatie de sonorizare fixa cat si una mobila..

€ 1.665 Fără TVA: € 1.399

Loading...
Loading...