-
Coșul este gol!
Cu prilejul unei colaborări mai speciale, cu Muzeul Marinei Române, Amro Grup a pornit într-o călătorie de cunoaștere a ceea ce însemnă marina militară românească, istoricul ei și provocările unice pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Proiectul acesta constă în furnizarea aparatelor tip audioghid pentru expozițiile muzeului, dar și livrarea serviciilor aferente: traducerile textelor de ghidaj și găsirea vocilor potrivite pentru înregistrarea lor în format audio, în 5 limbi europene.
Cu informațiile necesare la purtător, aparatele audioguide de la Amro vor contribui la apropierea vizitatorilor de specificul acestui muzeu: marina militară, navigația maritimă pe teritoriul României și istoria lor. Noi am descoperit o lume fascinantă cu ocazia acestui proiect și dorim să vă împărtășim, pe scurt, ce am aflat despre Muzeul Marinei Române:
Muzeul Marinei, cu sediul în Constanța, a fost înființat în anul 1969, în clădirea fostei Școli Navale. În prezent, muzeul este coordonat de către Comandamentul Marinei Militare și oferă vizitatorilor mai multe capitole din istoria activităților maritime din zonă:
Colecțiile muzeului, care sunt reflectate și în prezentările din audioghiduri, sunt alcătuite din obiecte cu specific maritim: modele de nave, instrumente de navigație,motoare navale, ancore și elice, hărți, publicații de epocă despre marină, documente și fotografii cu aspecte din marină, uniforme, drapele, machete, nave originale și fragmente, arme, piese de submarine, etc.
Am mai aflat că poziția strategică a României la malul Mării Negre și Dunăre, asigură accesul direct spre țările vecine și oferă posibilitatea de întreținere a relațiilor politice, militare, dar și comerciale cu țările europene din vecinătate. Rolul Forțelor Navale, un element de bază al sistemului național de apărare, constă în promovarea intereselor României la mare și fluviu.
Dacă această poveste v-a trezit curiozitatea, la Muzeul Marinei aflați în detaliu tot ce este mai important despre marina românească și istoria ei, în expozițiile așezate în cele 24 de săli, în care vizitatorii pot ”asculta istoria” cu aparatele audioguide, care oferă înregistrari în limba română, germană, engleză, franceză și rusă.
Produse de calitate și servicii complete, livrate profesionist– iată calea spre succesul unui proiect! Tot ce putem adăuga acum este îndemnul nostru de a vizita Muzeul Marinei Române, pentru a descoperi o latură captivantă a istoriei noastre!
Sursa: Wikipedia, Muzeul Marinei Române
---------------------------------------------------------