Muzeul Marinei Române, un nou proiect fascinant!

Postat de admin 25.10.2018 0 Comentariu Proiecte finalizate,

Cu prilejul unei colaborări mai speciale, cu Muzeul Marinei Române, Amro Grup a pornit într-o călătorie de cunoaștere a ceea ce însemnă marina militară românească, istoricul ei și provocările unice pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Proiectul acesta constă în furnizarea aparatelor tip audioghid pentru expozițiile muzeului, dar și livrarea serviciilor aferente: traducerile textelor de ghidaj și găsirea vocilor potrivite pentru înregistrarea lor în format audio, în 5 limbi europene.

 

Cu informațiile necesare la purtător, aparatele audioguide de la Amro vor contribui la apropierea vizitatorilor de specificul acestui muzeu: marina militară, navigația maritimă pe teritoriul României și istoria lor. Noi am descoperit o lume fascinantă cu ocazia acestui proiect și dorim să vă împărtășim, pe scurt, ce am aflat despre Muzeul Marinei Române:

 

Muzeul Marinei, cu sediul în Constanța,  a fost înființat în anul 1969, în clădirea fostei Școli Navale. În prezent, muzeul este coordonat de către Comandamentul Marinei Militare și oferă vizitatorilor mai multe capitole din istoria activităților maritime din zonă:

  1. Navigația în antichitate și Evul Mediu;
  2. Navele voievozilor Mircea cel Bătrân și Ștefan cel Mare;
  3. Navigația la Gurile Dunării în perioada otomană;
  4. Primele nave românești moderne și bătăliile navale de pe Dunăre;
  5. Istoria marinei și navigației românești moderne

 

 

Colecțiile muzeului, care sunt reflectate și în prezentările din audioghiduri, sunt alcătuite din obiecte cu specific maritim: modele de nave, instrumente de navigație,motoare navale, ancore și elice, hărți, publicații de epocă despre marină, documente și fotografii cu aspecte din marină, uniforme, drapele, machete, nave originale și fragmente, arme, piese de submarine, etc.

 

Am mai aflat că poziția strategică a României la malul Mării Negre și Dunăre, asigură accesul direct spre țările vecine și oferă posibilitatea de întreținere a relațiilor politice, militare, dar și comerciale cu țările europene din vecinătate. Rolul Forțelor Navale, un element de bază al sistemului național de apărare, constă în promovarea intereselor României la mare și fluviu.

 

Dacă această poveste v-a trezit curiozitatea, la Muzeul Marinei aflați în detaliu tot ce este mai important despre marina românească și istoria ei, în expozițiile așezate în cele 24 de săli, în care vizitatorii pot ”asculta istoria” cu aparatele audioguide, care oferă înregistrari în limba română, germană, engleză, franceză și rusă.  

 

Produse de calitate și servicii complete, livrate profesionist– iată calea spre succesul unui proiect! Tot ce putem adăuga acum este îndemnul nostru de a vizita Muzeul Marinei Române, pentru a descoperi o latură captivantă a istoriei noastre!

 

Sursa: Wikipedia, Muzeul Marinei Române

 

 

 

 

Nu ai gasit ceea ce cauti?

---------------------------------------------------------

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasa comentariu

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...