Casti audio profesionale

Casti audio profesionale

Casti audio profesionale, cu filtru de zgomot, high definition, marca Proel Italia, pentru aplicatii de studio, inregistrari, aplicatii DJ. Castile Proel ofera o difuzare clara, fara distorsiuni, blocand zgomotele din exterior, sunt extrem de confortabile si flexibile pentru folosirea continua in aplicatii diverse.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Casti profesionale cu filtru activ zgomot, 200mW, HFNC, Proel

Castile HFNC de la Proel sunt proiectate sa sune mai bine, sa fie mai confortabile si mai usor de transportat. Castile HFNC ofera un sunet profund, pu..

183,93 Lei Fără TVA: 154,57 Lei

Casti profesionale inchise EIKON H200

Căștile EIKON H200 cu driverele sale de Neodymium de 40 mm vă oferă un răspuns de frecvență de neegalat și un confort total care vă permite să aveți o..

160,33 Lei Fără TVA: 134,73 Lei

Casti profesionale inchise EIKON H800

Căștile EIKON H800 cu driverele sale de Neodymium de 45 mm vă oferă un răspuns de frecvență de neegalat și confort total care vă permite să aveți o ex..

290,97 Lei Fără TVA: 244,51 Lei

Casti profesionale inchise High-End EIKON H1000

Căștile Eikon H1000 cu driverele sale de Neodymium de 50 mm vă oferă un răspuns de frecvență de neegalat și un confort total care vă permite să aveți ..

457,23 Lei Fără TVA: 384,23 Lei

Casti profesionale, dinamice, HFI57, Proel

HFi57 sunt casti dinamice profesionale tip over-head, cu design elegant, fabricate in Italia, de Proel. Castile HFi57 sunt potrivite pentru monit..

216,98 Lei Fără TVA: 182,33 Lei

Căști stereo circumaurale dinamice închise, EIKON HFJ700

HFJ700 de la EIKON este o pereche de căști stereo circumaurale dinamice închise, caracterizate printr-o reproducere transparentă a sunetului și un răs..

154,39 Lei Fără TVA: 129,74 Lei

Set casti curicum aural, dinamice inchise, 200mW, stereo, HFD50, Proel

HFD 50 este un set de casti cu bas optimizat si cu o dinamica a sunetului ridicata si impedanta redusa (32ohm), ideale pentru monitorizarea tamburilor..

125,95 Lei Fără TVA: 105,84 Lei

Set casti curicum aural, dinamice inchise, high definition, 200 mW, HFC60, Proel

Cu un design elegant si contemporan, castile HFC60 de la Proel, ofera un bas puternic si o performanta audio remarcabila, datorita utilizarii difuzoar..

170,84 Lei Fără TVA: 143,56 Lei

Set casti supra aural, dinamice, inchise, trei culori, 200 mW, stereo HFC16, Proel

HFC16 este un set de casti usoare, confortabile si pliabile, care ofera o atenuare sporita a zgomotului de fundal. Castile HFC16 sunt excelente pentru..

67,96 Lei Fără TVA: 57,11 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...