Audio Conferinta Wireless

Audio Conferinta Wireless

Pentru conferinta audio wireless, DWS KIT este sistemul de discutii fara fir, de la Proel convinge prin argumente logice: compact, extensibil, accesibil la pret, fiabil. Alcatuit dintr-o unitate de receptie, patru microfoane delegat wireless  si incarcator, sistemul este UHF PLL echipat cu sistem anti-interferente si TONE LOCK. 2 Intervalele frecventelor sunt disponibile in urmatoarele benzi: a: 610 ÷ 670 MHz si b: 730 ÷ 790MHz. Poate fi extins la maximum 12 participanti.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Incarcator sistem de conferinte, WCS1000CH, Proel

WCS1000CH este o unitate portabila de reincarcare pentru sistemul de conferinte WCS1000 de la Proel. Specificatii tehnice: Abilitatea de a in..

2.727,16 Lei Fără TVA: 2.291,73 Lei

Microfon wireless – delegat, WCS1000D, Proel

WCS1000D (delegat) este unul din cele doua baze microfonice incluse in sistemul de conferinte wireless WCS1000. Sistemul de conferinte mai include o u..

988,35 Lei Fără TVA: 830,55 Lei

Sistem complet 4 microfoane conferinta wireless, DWSKIT

Proel DWSKIT este un sistem de discutii libere, fara fir.  Unic pe piata, sistemul este ideal pentru in sali de conferinta, sali de consiliu, cen..

4.793,08 Lei Fără TVA: 4.027,80 Lei

Statie cu microfoane wireless, WCS1000C, Proel

Sistemul WCS1000 este solutia Proel pentru toate aplicatiile de conferinte in locuri de dimensiuni mari sau mici, mediu sau in cazuri in care utilizar..

1.014,59 Lei Fără TVA: 852,60 Lei

Unitate receptor pentru sistem de conferinta wireless, WCS1000RX, Proel

WCS1000RX este o unitate receptor inclusa in sistemul de conferinte wireless WCS1000. De asemenea, sistemul mai are in componenta si doua baze microfo..

6.137,24 Lei Fără TVA: 5.157,35 Lei

Unitate receptor pentru sistem de conferinta wireless, WCS1000RXV2, Proel

WCS1000RXV2 este o unitate receptor pentru sistem conferinta wireless, dotat cu tehnologie avansata de management al conferintei. Este un sistem confe..

6.419,93 Lei Fără TVA: 5.394,90 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...