Audio Conferinta Wireless

Audio Conferinta Wireless

Pentru conferinta audio wireless, DWS KIT este sistemul de discutii fara fir, de la Proel convinge prin argumente logice: compact, extensibil, accesibil la pret, fiabil. Alcatuit dintr-o unitate de receptie, patru microfoane delegat wireless  si incarcator, sistemul este UHF PLL echipat cu sistem anti-interferente si TONE LOCK. 2 Intervalele frecventelor sunt disponibile in urmatoarele benzi: a: 610 ÷ 670 MHz si b: 730 ÷ 790MHz. Poate fi extins la maximum 12 participanti.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Baza microfonica Delegat cu emisie wireless, Proel WCS1000DV2

WCS1000DV2 este o baza microfonica wireless Delegat foarte apreciata in piata si prezenta pe masa celor mai exigente sali de conferinta, din toata lum..

1.003,54 Lei Fără TVA: 843,31 Lei

Baza microfonica Presedinte cu emisie wireless, Proel WCS1000CV2

WCS1000CV2 este o baza microfonica wireless Presedinte foarte apreciata in piata si prezenta pe masa celor mai exigente sali de conferinta. Daca vorbi..

1.045,11 Lei Fără TVA: 878,24 Lei

Geanta de incarcare pentru sistem audio conferinta wireless, Proel WCS1000CHV2

Acumulatorii sistemului de audio conferinta wireless WCS1000 au nevoie de reincarcare. WCS1000CHV2 este o stație de încărcare portabilă pentru 8 bater..

2.505,88 Lei Fără TVA: 2.105,78 Lei

Sistem complet 4 microfoane conferinta wireless, DWSKIT

Proel DWSKIT este un sistem de discutii libere, fara fir.  Unic pe piata, sistemul este ideal pentru in sali de conferinta, sali de consiliu, cen..

5.759,96 Lei Fără TVA: 4.840,30 Lei

Unitate receptor pentru sistem de conferinta wireless, WCS1000RXV2, Proel

WCS1000RXV2 este un receptor performant pentru sisteme de conferinta wireless, dotat cu tehnologie avansata de management al conferintei. Este un sist..

6.383,46 Lei Fără TVA: 5.364,25 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...