Scenotehnica

Scenotehnica

Aici gasesti echipamente scenotehnica Proel , daca esti in cautare de scene complete, modulare, pe care le poti construi in functie de buget si de nevoi.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Modul rack cu LED color, rack 19" / 1 U, SDC640LED, Proel

SDC640LED este un modul rack de 19"cu sistem optic de iluminare cu LED color, care permite reglarea unghiului de emisie a luminii, iluminand suprafata..

213,86 Lei Fără TVA: 179,71 Lei

Rack 19" / 12 U cu usa cu geam si panouri detasabile Proel WMRC6612

WMRC6612 este un dulap rack modular cu raft de 19 ", cu usa, panouri detasabile si sistem de inchidere. Rack-ul WMRC6612 dispune de intrare de cablu i..

1.775,49 Lei Fără TVA: 1.492,01 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...