Accesorii Matrice Audio

Accesorii Matrice Audio

Accesorii pentru matrice audio: module de control, panouri de comanda, doze metalice pentru module de control.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Doza metalica ST pentru modul R88, RBOX1, Proel

RBOX1 este o doza metalica, proiectata pentru modulul de comanda R88, fabricata de Proel Italia. ..

84,91 Lei Fără TVA: 71,36 Lei

Doza metalica ST pentru modulele R88 si LOC02, RBOX2, Proel

RBOX2 este o doza metalica, proiectata pentru modulul de comanda R88 si LOC02, fabricata de Proel Italia. ..

108,67 Lei Fără TVA: 91,32 Lei

Modul comanda locala 1 zona, pentru Matrix 88, LOC02, Proel

LOC02 este un modul de comanda pentru montat pe perete, cu doua intrari microfon XLR care se poate conecta cu o unitate centrala MATRIX88. LOC02 ..

678,72 Lei Fără TVA: 570,36 Lei

Modul comanda locala 1 zona, pentru Matrix 88, RJ45/CAT5, reglaj volum, R88, Proel

R88 este un modul de comanda locala 1 zona, montabil pe perete, pentru matricea MATRIX88. Modulul de comanda R88 controleaza volumul si selecteaza la..

801,64 Lei Fără TVA: 673,65 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...