Lucram intens la actualizarea preturilor de pe site. Inainte de a comanda, te invitam sa ne contactezi pentru confirmarea pretului la 0749190532 sau amro@amro.ro. Iti multumim!

Sali de fitness

Sali de fitness

Pachete standard pentru sonorizarea salilor dde fitness.Amro Grup propune cateva variante de pachete audio, create special pentru spatiile salilor de fitness. Sistemele audio pentru salile de fitness sunt compuse din echipamente audio profesionale marca Proel Italia si  garanteaza o sonorizare de putere, cu efect dinamic, antrenant!

Produse pe pagină:
Sortare după:

Pachet de sonorizare pentru sala fitness cu subwoofer si boxe de perete

Acest pachet de sonorizare este gandit pentru salile de fitness unde nu exista tavan fals, de dimensiuni medii, unde se doreste o sonorizare profesion..

11.282,39 Lei Fără TVA: 9.481,00 Lei

Pachet de sonorizare pentru sala fitness cu subwoofer si boxe de tavan

Acest pachet de sonorizare se adreseaza salilor de fitness care dispun de tavan fals. Sistemul audio este compus din echipamente audio profesionale ..

9.382,20 Lei Fără TVA: 7.884,20 Lei

Pachet de sonorizare pentru sala fitness cu subwoofer si boxe pendante

Pachet de sonorizare cu boxe de tip pendant, special conceput pentru salile de fitness cu tavan inalt. Boxele pendante marca Proel sunt excelente pent..

16.032,87 Lei Fără TVA: 13.473,00 Lei

Pachet sistem audio sala fitness

Pachetul audio se adreseaza salilor de fitness si aerobic, unde se dorește o sonorizare de putere, dinamica si energica. Echipamentele audio prof..

21.258,40 Lei Fără TVA: 17.864,20 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...