Televot si sondarea opiniei

Televot si sondarea opiniei

Sistemul de vot electronic (televot interactiv si sondarea opiniei) este alcatuit sub forma unui pachet standard, destinat aplicatiilor de votare, efectuare sondaje, examinare si evaluare si sondarea opiniei in medii corporate, industriale, educationale, culturale etc. Sistemul de televot este extrem de versatil, se poate adapta unui numar mare de activitati, in functie de nevoi. Este usor de instalat, de gestionat si are un pret excelent!

Produse pe pagină:
Sortare după:

Pachet sondarea opiniei, televot 50 telecomenzi

Pentru sondarea opiniei, acest  pachet profesional  include 50 de telecomenzi wireless,  de ultima generatie, antena USB si valiza de d..

14.839,31 Lei Fără TVA: 12.470,01 Lei

Sistem votare electronic, portabil, pentru consilii si partide politice, C-Vote

Cauti o solutie de votare portabila care sa faca sedintele mai eficiente? Cel mai probabil, nici consilierilor nu le place sa mai voteze cu mana ..

37.410,03 Lei Fără TVA: 31.437,00 Lei

Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...