regulament-campanie-recenzii-clienti

REGULAMENT CAMPANIE RECENZII CLIENȚI AMRO
I. Organizator
 
 I.1 Organizatorul campaniei publicitare este AMRO ELECTRONIC GRUP SRL, societate română, cu sediul în strada Drumul Gazarului, 43-45, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/3350/2005, cod unic de înregistrare fiscală RO18107744, reprezentată prin Administrator, Isac Mihaela.
ÎI. Durata campaniei publicitare
ÎI.1 Această campania publicitară “Review-uri clienți” are loc o singură dată, în perioada 15 aprilie - 26 aprilie 2021.
ÎI. 2 Campania publicitară va fi organizată și desfășurată online prin intermediul postării de review-uri pe pagina de companie Google https://g.page/amro-electronic-grup/review?gm

III. Drept de participare
III.1. Campania ”Review-uri clienți” este accesibilă exclusiv clienților existenți AMRO ELECTRONIC GRUP, persoanelor fizice sau juridice rezidente în România, care sunt posesorii unui buletin de identitate sau a unei cărți de identitate la data începerii campaniei publicitare. 
III.2 Calitatea de client existent o vom verifica prin existența a cel puțin unui raport comercial finalizat (o factură de vânzare-cumpărare), în perioada 2018-2021.
III.4 Pentru a fi inclusi in lista participantilor la concurs, clientii trebuie sa trimita email cu mesajul "Particip" si print-screen-ul recenziei pe vanzari@amro.ro. 
III.5.Organizatorul își rezervă dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele, fotografiile și materialele filmate postate de participanții la concurs.
Prelucrarea, utilizarea și publicarea informațiilor de mai sus precum și a imaginii participanților la această loterie publicitară nu va fi de natură de a crea niciun fel de obligații, inclusiv de natură financiară, în sarcina Organizatorului.
III.6.Nu au dreptul să participe la campanie angajații companiei Amro Electronic Grup și rudele acestora. 
 IV. Descrierea Premiilor Acordate
Se va acorda 1 (un) premiu care constă în:
- H1000 - Căști profesionale HI-END PROFESSIONAL STEREO Proel (Italia) preț retail 435,93 Lei (Tva inclus)
V. Taxe și impozite
Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a organizatorului. În cazul în care valoarea premiilor impune, Organizatorul va vira la bugetul de stat impozitul aferent premiului, conform prevederilor legale în vigoare.
VI. Informarea participanților conform Legii nr.677/2001
VI.1. Prezentul Regulament este la dispoziția oricărei persoane sau autorități interesate, putând fi consultat gratuit pe site-ul echipamente-audio-profesionale.ro.
VI.2. Participarea la concursul “Review-uri clienți” implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.
VI.3. Prin participarea la prezenta campanie publicitară, participanții sunt de acord ca datele lor de identificare să între în baza de date a AMRO ELECTRONIC GRUP SRL, societate română, cu sediul în strada Drumul Gazarului 43-45, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/3350/2005, cod unic de înregistrare fiscală RO17264163, acestea putând fi folosite exclusiv pentru activitățile de marketing desfășurate de societate și partenerii săi, cu respectarea dispozițiilor legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
VI.4. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participanții au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, adresată AMRO ELECTRONIC GRUP SRL, societate română, cu sediul în strada Drumul Gazarului 43-45, București.
Participanții au, de asemenea, dreptul de intervenție asupra datelor personale putând, după caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii nr.677/2001, în special a datelor incomplete sau inexacte. În condițiile de mai sus participanții pot, totodată, solicita transformarea datelor în date anonime a căror prelucrare nu este conformă legii, având dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. De asemenea, participanții au dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care ii vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

VII. Modalitatea de Desfășurare
VII.1. Campania publicitară “Review-uri clienți” are loc  în perioada  15 aprilie - 26 aprilie 2021.
VII.2. Campania publicitară va fi organizată și desfășurată online prin intermediul postării de review-uri pe pagina de companie Google de https://g.page/amro-electronic-grup/review?gm

VII.3. Toate review-urile acceptate după moderare, postate din prima până în ultima zi , vor întra într-o tragere la sorți realizată prin RandomPicker.com sau Tragerilasorti.ro. Tragerea la sorți pentru extragerea câștigătorului va avea loc în data de 27.04.2021. Câștigătorul va fi anunțat pe blogul echipamente-audio-profesionale.ro și printr-un email dar și telefonic, în termen de 5 zile de la finalizarea tragerii la sorți. Dacă premiul nu este confirmat de câștigător în termen de 5 zile, acesta va fi acordat rezervei.

VII.4. Condiții de acceptare a review-urilor: Review-ul trebuie să fie clar, relevant și la subiect. Review-ul trebuie să reflecte experiența pe care ați avut-o cu produsele sau echipa Amro. Nu acceptăm review-uri care conțin un limbaj ofensator. Nu acceptăm review-uri care pot fi considerate spam sau care conțin numele altor branduri, produse sau servicii. Nu acceptăm review-uri care conțin informații specifice despre anumite persoane, adrese sau alte forme de informații de contact. Nu acceptăm review-uri în care sunt specificate prețurile articolelor. 

VIII. Acordarea premiului

 

VIII.1.Câștigătorul va fi contactat telefonic și pe email în termen de 5 zile de la anunțarea lor de către Organizator. Câștigătorul este obligat ca în termen de maxim 5 zile de la data la care a fost anunțat să confirme acceptarea premiului și datele de livrare. 

 

VIII.2. În cazul în care un câștigător nu este validat, refuză să accepte premiul sau nu îl acceptă în condițiile prezentului regulament vom acorda premiul rezervelor (2). Dacă nici acestea nu îl revendică, premiul rămâne în proprietatea Organizatorului, care va dispune de acesta după cum crede de cuviință.

 

VIII.3. Predarea premiului se va face în baza unui proces verbal valabil încheiat între câștigător și organizator.

 

VIII.4. Nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

 

IX. Dispoziții finale

 

IX.1. Prin înscrierea la campania publicitară „Review-uri clienți” participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 

IX.2. La cererea scrisă a acestora, adresată către AMRO ELECTRONIC GRUP SRL, societate română, cu sediul în Strada Drumul Gazarului 43-45, București, se obligă să actualizeze, să șteargă și să-i informeze pe participanți despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participanții sunt de acord să primească informații, obiecte promoționale și/sau produse gratuite, prin poștă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la AMRO ELECTRONIC GRUP SRL.

 

IX.3. În cazul în care organizarea campaniei publicitare este împiedicată de evenimente de forță majoră, Organizatorul își rezervă dreptul de a decide, după caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

 

IX.4. Regulamentul de participare/desfășurare a campania publicitară este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul echipamente-audio-profesionale.ro.

 

IX.5 Organizatorul își rezervă dreptul să modifice prezentul regulament prin act adițional de câte ori este necesar, cu informarea corespunzătoare a celor interesați și/sau a publicării actului adițional pe pagină http://echipamente-audio-profesionale.ro/regulament-campanie-review-uri-clienți.
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...