SEAP

Amro Grup este furnizor de echipamente audio, video si IT inregistrat in sistemul de licitatii publice SEAP/SICAP.
Punem la dispozitia autoritatilor publice adresa seap [ at ]amro.ro pentru suport rapid achizitii publice.

Avem in echipa oameni cu experienta in lucrul pe platforma SEAP gata sa va asiste in proiectele dvs.
   
                                                                                           

AMRO ELECTRONIC GRUP SRL

CUI: RO17264163; Reg. Com: J40/3350/2005
Banca comerciala: RO47BTRL04301202R81470XX - BT
Trezorerie: RO92TREZ7045069XXX007185 - Trezorerie Sector 4, Bucuresti.

Nu ai gasit ceea ce cauti?
Contacteaza inginerii nostri la +40 744518-939 si impreuna gandim solutia optima, tinand cont de nevoile si bugetul proiectului. 

Putem garanta cu referinte din orasul tau!
VEZI CE INSTITUTII NE-AU ALES PRODUSELE
Amro s-a calificat pentru colaborarea cu banca nostra deoarece produsele si serviciile sunt la standarde superioare. Sunt tehnic pregatiti si au solutiile potrivite. Sistemul de vot si sondare a opiniei este exact ceea ce cautam, iar pretul negiciat de achizitie a fost foarte bun. Recomandam Amro!
- Membru staff BCR
Vreau sa ofer clientilor mei experiente minunate. Ambianta este una dintre cele importante. Am ales Amro si am facut foarte bine! Suntem multumiti de echipamentele achizitionate si de intreaga colaborare. Sunt profesionisti, se ocupa de toate, iar eu ma pot ocupa linistita de ceea ce e important - clientii mei! Ii recomand cu incredere si altor proprietari de afaceri!
- Proprietar restaurant Pata Negra
Cu Amro, am inceput colaborarea acum 6-7 ani si e furnizorul pe care ne putem baza pentru orice proiect Ca integratori de solutii tehnice, avem nevoie de furnizori de incredere. Personalul a raspuns cu promptitudine cererilor noastre, iar echipamentele sunt de calitate si au fost intotdeauna livrate la timp. Ii recomand pentru pentru seriozitate si pentru calitate!
- Product Manager Eta2U
Colaborarea cu personalul de la Amro a fost una fireasca, normala si corecta. De la ei am luat o marfa buna, in beneficiul ambelor parti; cu alte cuvinte am reușit sa impacam si capra si varza, cum se zice! Apreciez ca tin la clienti si stiu sa ma fidelizeze! Ii recomand cu incredere!
- Responsabil achizitii, R.A.R.
”Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate si de comunicarea excelenta cu reprezentantii firmei. Am gasit exact ce ne trebuia la un pret foarte bun!.”
- Administrator Pensiune
Loading...
Loading...